Вiолета Шминдрук серед переможцiв конкурсу наукових доповiдей молодих працiвникiв «НАЕК «Енергоатом»

20 березня відбулась урочиста церемонія оголошення переможців конкурсу наукових доповідей серед молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом», який проводився у лютому поточного року у відокремлених підрозділах Компанії. Конкурс проводиться за підтримки первинної профспілкової організації «Енергоатома».

Мета конкурсу -  стимулювання ініціативи, розкриття науково-технічного потенціалу, підвищення загального рівня знань, обмін досвідом, генерація нових ідей у молодих працівників «Енергоатому». Конкурсні роботи є також дієвим інструментом пошуку нових шляхів оптимізації виробничого процесу у відокремлених підрозділах Компанії.

Конкурс проводився за двома напрямками: виробничим та соціальним і профспілковим. У виробничому напрямку перемогу виборов інженер хімічного цеху Рівненської АЕС Павло Кузнєцов з доповіддю «Надходження та накопичення завислих (дисперсійних) речовин в ЦСТВ РАЕС: утилітарне вирішення проблеми».

Перше місце у соціально-профспілковому напрямку завоювала співробітниця Запорізької АЕС Тетяна Соловіцька з доповіддю: «Асоціація об’є­днань співвласників багатоквартирних будинків міста, економічна вигода та безпосередній контроль за якістю наданих послуг». Друге місце посіла Анастасія Чабанюк ,журналіст відділу роботи з громадськістю та ЗМІ Южно-Української АЕС з доповіддю «Просування інформаційної політики ЮУАЕС у віртуальному просторі», на третьому - комірник енергоремонтного підрозділу Хмельницької АЕС Віолета Шминдрук з доповіддю «Молодь і профспілки».

Як зазначив голова профспілки Компанії Олексій Лич, для молодих працівників участь і перемога у конкурсі наукових доповідей – це не лише матеріальна винагорода, але й суттєвий поштовх до професійного зростання. «Сюди для участі приїхали молоді працівники – переможці першого етапу з атомних станцій, «Атомремонтсервісу» і Науково-технічного центру. Саме ці наші відокремлені підрозділи традиційно визначаються активністю участі у заході. Цей рік не став винятком. І ми раді вітати всіх, хто не тільки гарно впорався з поставленими завданнями, але й продемонстрував високий рівень знань та розуміння проблематики виробничого процесу, соціальної політики та профспілкового життя Компанії», - зазначив О.Лич.