СПiВПРАВЦЯ З РЕМОНТНИМИ ПiДРОЗДiЛАМИ

Під час підготовки до ремонтної кампанії на першому енергоблоці працівники дільниці підготовки комплектації виробництва енергоремонтного підрозділу проаналізували всі наявні резерви, щоб оптимізувати постачання товаро-матеріальних цінностей для потреб ремонтників. За словами її начальника Петра Алексюка, у ході підготовки до ремонтної кампанії на другому енергоблоці були враховані реальні потреби для чергового ремонту  першого енергоблока. Крім цього, вдалося залучити запасні деталі та обладнання, яке знаходиться на зберіганні на складах. Працівни­ки дільниці враховували й певну специфіку нинішнього ремонту – потреба в заміні лопаток турбіни.

Ремонтна кампанія на першому енергоблоці зараз­ триває згідно із затвердженими графіками. Працівники дільниці підготовки комплектації виробництва енергоремонтного підрозділу продукцію, яка постачається для ремонтних потреб ХАЕС, контролюють на всіх етапах. Крім цього, вони займаються обліком і збереженням товаро-матеріальних цін­ностей, комплектацією та забезпеченням виробництва. Важливою є співпраця  зі всіма цехами енергоремонтного підрозділу, зокрема, і з ремонтно-механі­чним, пра­ців­ники якого постійно задіяні на виготовленні запасних деталей. Цей підрозділ сприяє своєчасному проведенню ремонтних кампаній на обладнанні реакторного, турбінного, хімічного цехів. Його допомога  важлива також у проведенні реконструкції та модернізації.

Також встановилась продуктивна співпраця дільниці з транспортним цехом та УВТК.

Дільниця підготовки комплектації виробництва - єдиний під­розділ на нашій електростанції, де є в наявності авто- та електронавантажувачі. Вони пройшли профілактичне лагодження і тепер безперебійно використовуються для транспортування запасних деталей, обладнання ТМЦ.  До того ж це єдиний підрозділ, який надає допомогу всім виробничим підрозділам станції у виконанні покладених на них завдань.

Наш кор.