Другий рік поспіль  медаль молодіжної європейської першості виграє нетішинець Дмитро Бойко. На цей раз бронзову. Змагання пройшли в угорському місті Дебрецене. Минулого року він увійшов в історію як перший чемпіон Європи у класі (U-23).  Як і в італійському місті Монце, Дмитро на  шляху до медалі змушений був «заколоти» свого земляка Дмитра Пундика 15:8. Це був бій за вихід у півфінал. Зупинив переможну ходу Дмитра Бойка росіянин Веніамін Решетников (9:15), а останнього подолав угорець Сіладьї. Дмитро Пундик на 11 позиції, Олександр Торчук (також нетішинець) на 28.

Команда їздила на змагання за власний рахунок.

 ***

Шостого травня  в  Юліторніо, Фінляндія,  розпочався  чемпіонат Європи  з пауерліфтингу серед жінок та чоловіків. Він  для  української збірної був вдалим, хоча збірна вирушила на  змагання  експериментальним складом. Атлети, котрі вибороли путівки на Всесвітні ігри, готуються до найважливіших  змагань чотириріччя і пропускають континентальну першість.

У ваговій  категорії до 52 кг з досить високим результатом 180(1)+110(1)+182,5(1)=462,5(1) переконливу перемогу здобула заслужений  майстер  спорту нетішинка Олена Дмитрук, яку готувала до змагань Тетяна Скрипка. На доданок у Олени ще три «золота» в окремих вправах.

Наступного дня у вазі до 56 кг  її  сестра Оксана Чумак (Дмитрук) здобула бронзу: 175(3)+102,5(1)+155(4)=432,5(3). У неї також ще мале «золото» в жимі та «бронза» у присіданні.  Відзначимо, що Олена вперше після народження дитини виступала на такому вагомому форумі сили. Обидві нетішинки зробили собі подарунки на день народження, який вони відзначили 4 травня.