Відкрито швейних цех

Торгова марка «Goldi» рівнен­ського льонокомбінату – лідер текстильної галузі в Україні. Національний виробник пропонує трикотаж кращої якості, великий вибір сучасного жіночого, чоловічого і дитячого одягу.  Стабільний динамічний розвиток підприємства відображається як у торгівельній, так і у виробничій мережі.

Нещодавно у нашому місті від­булося урочисте відкриття швейного цеху ТОВ                                   «Т-Стиль» рів­ненсь­ко­го льо­но­­ком­бі­на­ту. Про діяльність неті­шинського підрозділу та перспективи його розвитку  розповіла  директор Вікторія Потапська, яка зауважила, що уже три роки очолює два швейних підрозділи у Шепетівці. «Завдяки використанню найсучасніших технологій і високій кваліфікації наших працівників вироби «Goldi Льонокомбінат» відповідають усім вимогам сучасного споживача: вони екологічно чисті, приємні до тіла, і водночас витривалі. Тому за доступну для будь-якого гаманця ціну можна отримати якісну і довговічну річ», – ділиться керівник.

Підприємство «Т-Стиль» активно працює над розширенням власних виробничих потужно­стей у Хмельницькій області, тому керівництво компанії вирішило відкрити швейних цех у Нетішині. На сьогоднішній день у підрозділі офіційно працевлаштовані 48 швачок. У перспективі до Нового року створення ще 60 робочих місць. Заро­бітна пла­та швач­ки скла­дає від 4 ти­сяч гри­вень, дос­відче­ні можуть мати до 7 ти­сяч.  Працівникам швейного цеху надається повний соці­альний пакет. Жінки працюють у три зміни. Такий графік не перевтомлює працівниць та дає можливість вирішувати особисті питання у вільний час. Хо­ча ро­бо­та на су­час­но­му об­ладнан­ні не ви­ма­гає особ­ли­во­го про­фе­сі­она­лізму, знайти професійну швачку не легко. Проте адміністрація готова навчати та надавати працівникам усі необхідні інструкції по роботі.

Наразі нетішинський підрозділ рівненського льонокомбінату працює над першою партією жіночих брюк, лосін та суконь.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ аппарату  виконавчого комітету Нетішинської міської ради