На сьогоднішній день медичне страхування персоналу стає все більш популярним, особливо серед роботодавців, які усвідомлюють важливість  здоров'я співробітників для успішної роботи компанії. 
Медичне страхування дедалі стає більш популярною послугою в Україні серед різноманітних верств населення. На даний момент страхові компанії оплачують не тільки лікування, а й діагностику. Діагностика є першочерговим кроком на шляху до здоров’я, оскільки лікування будь-якого захворювання базується на його першочерговому виявленні. 
Одним з методів сучасної діагностики є магнітно-резонансна томографія. Центр МРТ «Шепетівка» працює з великою кількістю  страхових компаній. Від тепер працівники Нетішинської АЕС можуть отримувати МРТ обстеження в Шепетівці. Обстеження для пацієнта є абсолютно безкоштовним та проводиться за попереднім записом для підбору найбільш звучного часу для пацієнта. Також після проходження обстеження в центрі можна отримати консультацію високопрофесійних лікарів (невропатолога, травматолога). 
Бажаємо вам міцного здоров’я!