Будемо діяти разом,  в єдності - наша сила

У надзвичайно складний для України час сотні тисяч громадян беруть активну участь у наданні волонтерської допомоги українській армії та біженцям зі сходу країни. В їх числі  нетішинська «Самооборона»,  церковні громади, окремі організації та громадяни нашого міста. Волонтерська робота здійснюється і на нашому підприємстві. Зокрема цехи, підрозділи,  профспілкова організація ВП ХАЕС,  особисто праців­ники станції надали значну допомогу у придбанні необхідного обладнання, ремонті військової техніки для зони АТО, зібрано кошти для потреб військових та переселенців. Однак можна зробити  значно більше. Для цього в нас є добра воля та щире серце наших працівників.

Запрошуємо усіх небайдужих, хто хоче і може у вільний від роботи час внести свою частку у будівництво мирного майбутнього нашої держави, приєднуватись до ініціативної волонтерської групи ХАЕС. 

Суть роботи у наступному: моніторинг потреб­ АТО та мешканців сходу;  зв’язок із зовнішніми організаціями та фізичними особами, що працю­ють у цьому напрямку; організація збору, закупів­лі та передачі матеріальних цінностей або коштів; облік та звітність перед персоналом ВП ХАЕС.

Для актуалізації потреб наших захисників, просимо надавати інформацію щодо мешканців Нетішина, котрі перебувають в зоні АТО, а також поранених, які потребують нашої допомоги, про родини, що залишились один-на-один з цією «холодною війною», або іншу інформацію, яка на вашу думку потребує нашої уваги.

Додатково повідомляємо, що група працює винятково власними силами, не відкриває рахунки у банках та не перераховує кошти в інші благодійні організації.

З пропозиціями та за додатковою інформацією звертатись до координатора волонтерської діяльності на ХАЕС Михайла Івановича Іванова, контактний телефон 067-380-09-18

Захистимо тих, хто захищає нас!