Команда «Енергоатома» взяла участь у благодійному турнірі з міні-футболу «Кубок відкритих сердець»

26 квітня 2015 року в рамках проекту співпраці ДП «НАЕК «Енергоатом» з Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром» футбольна команда компанії взяла участь у благодійному турнірі з міні-футболу «Кубок відкритих сердець».

Всього в турнірі взяли участь 14 команд.  Команда ДП «НАЕК «Енергоатом» складалася з футболістів Хмельницької АЕС, які здобули  перемогу у змаганнях з футзалу на минулій Спартакіаді «Атомпрофспілки». 

На турнірі футболісти «Енергоатома» впевнено вийшли з групи, перемігши команди компаній «Windrose» та «Укрсиббанк» і внічию зігравши з командою «Райффайзен Банк Аваль». Пройшовши до півфіналу, команда ДП «НАЕК «Енергоатом» перемогла команду «Info­pulse»,  але у фіналі поступилася перемогою команді компанії «Skoda» з рахунком 2:1.

По закінченню турніру відбулася урочиста­ церемонія нагородження, яку безпосередньо провели діти з синдромом Дауна. Члени команди «Енергоатома» були нагороджені срібними медалями і кубком за ІІ місце, а гравець команди Олександр Чутченко був визнаний найкращим футболістом турніру.

Головною метою проведеного благодійного турніру є збір коштів на програми першого в Україні спеціалізованого Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна, а також об’єднання зусиль провідних українських компаній для допомоги у вирішенні гострої соціальної проблеми.  На цього­річному турнірі на допомогу дітям було зібрано понад 170 тисяч гривень.