Творча майстерня юних митців

Далеко за межами Нетішина відомі імена вихованців міської художньої школи. Колектив викладачів, на чолі з закоханим у свою справу директором Інною Володимирівною Степаненко, впевнено крокує вперед до наміченої мети – розвитку у своїх вихованців творчих здібностей, прищеплення високого художнього смаку, збагачення їх духовного світу. 2012  навчального  року  в  школі  навчалось  350  учнів  у  28  групах.

З 14 викладачів школи вісім є її випускниками. Це Є.В.Садовець, І.І.Кравчук, Ю.В.Степанишена, Т.В.Поліщук, В.Д.Пісемська, О.О.Іванова, С.П.Воротняк, А.В.Блінова. Їх творча праця є передумовою подальшого росту та процвітання школи, яка займає провідні позиції в області та за її межами.

Красномовним свідченням педагогічних успіхів колективу школи є перемоги вихованців у  міських, обласних, всеукраїнських виставках та конкурсах. Самі наставники демонструють майстерність під час свят, на міських і регіональних виставках. Зокрема багатьом до вподоби  роботи А.М.Макарик,  В.Д.Пісемської, А.В. Блінової,  О.М. Данилицької,   І.І. Кравчук  та інших викладачів школи.

Віктор Павлов