За крок до перемоги

У Нетішині відбувся етап Кубка України з підводної стрільби, в якому взяли участь представники п’яти областей. Змагання проводились у басейні cпорткомплексу за такими видами, як стрільба по мішенях, підводний біатлон, супербіатлон.

Місто енергетиків представляло троє учасників. Чоловічому дуету, на жаль, не вдалося наблизитися до п’єдесталу. Найкращий результат показала вихованка Нетішинського спортивного клубу «Пульсар» Вікторія Васильєва, яка за підсумками кількох видів змагань в особистому заліку, виборола друге призове місце. Перше та третє дісталось представницям школи дай­вінгу Миколаєва – Олені Редьковій та Світлані Майоровій.

Секція дайвінгу та підводної стрільби при спортивному клубі «Пульсар» діє лише три роки, зараз вона об’єднує п’ятнадцять активних учасників. За словами голови цього клубу Михайла Ковальчука, спортивною підготовкою у секції займаються інструктори, які мають відповідні дозвільні документи. Свої тренування дайвінгісти проводять на різних водоймах нашого краю. Дещо екстремальний вид спорту користується популярністю, як у чоловіків, так і жінок.

- Мені приємно, що Вікторія зуміла достойно виступити в суперництві з іменитими представницями з Миколаєва, - каже Михайло Ковальчук, - які є кандидатами у майстри спорту та учасниками європейських турнірів. Це вселяє надію на хороший потенціал членів секції.

Під час проведення першості в Нетішині його учасники на високому рівні оцінили організацію змагань.

Наш кор.

На знімку: так виглядає жіночий п’єдестал етапу Кубка України з підводної стрільби