Відбулась першість міста і КДЮСШ з футболу серед юнацьких команд 1994-1995 років. В змаганнях взяли участь команди «Оболонь-1» і «Оболонь-2» з Києва, ФК «Смига» із смт.Смига, ФК «Кременець» із м.Кременець, ліцею із м.Костополя, ДЮСШ із міст Долини, Красилова та Ізяслава, КДЮСШ-94 і «Енергетик»-95 з нашого міста.

Турнір виявився напрочуд вдалим і результативним. Впевнену гру продемонстрували команди із Кременця, Красилова, Києва і Нетішина. Саме вони вийшли до півфіналу, де і розіграли головний приз змагань.

У матчі за третє місце команда ФК «Кременець» перемогла ДЮСШ із Красилова з рахунком 3:1, а у фіналі зустрілися наша команда КДЮСШ-94 і «Оболонь» із Києва. Вдалі атаки нетішинців принесли заслужену перемогу з рахунком 4:1. У нашій команді грали Сергій Мазур, Василь Шпарук, Андрій Мукосій, Олег Чернишев, Ілля Калитинець, Тарас Мудрик, Михайло Цимбалюк, Вадим Єгоров, Олександр Солнцев, Станіслав Шуст, Богдан Шпарук та інші.

Готував команду Леонід Григорович Коробчук. Слід відзначити, що проведенню цього турніру передували копітка робота директора Нетішинської КДЮСШ В.Л.Кравчука, старшого тренера КДЮСШ В.В.Моцюка та головного судді змагань В.Я.Возного.

Переможці і призери турніру отримали призи, кубки, дипломи.

Петро Шелепало