У Палаці культури зібрались прихильники танцювального мистецтва, випускники студії минулих років, плеяда нових талантів. Глядачі мали змогу оцінити творчий шлях колективу за два десятиліття, адже на початку був продемонстрований відеозапис ряду           виступів «Серпантину» на різних сценах України.

Звичайно, головне навантаження у концертній програмі випало на долю випускників студії і старшої групи. Виступи були різножанрові: від народних танців до сольних «викрутасів». Малеча, що тільки-но опановує класичні «па», зазвичай також отримала гарячу порцію оплесків.

Керівники студії та її молодшого відгалуження під назвою «Візаві» Валентина Павлова та Олена Пилипчук висловили щире сподівання, що найближчим часом повернуться до репетицій у танцклас, який зачинено на ремонт, і до нових ювілеїв виховають чимало юнаків та дівчат з гарною поставою та легкою пластикою. Концерт завершився проводжанням у доросле життя випускників студії, щирими словами вдячності від учасників цього дійства і батьків вихованців.