Небайдужих людей в Нетішині багато. Серед них працівник Хмельницької АЕС Анатолій Іванович Третяк, який в числі першопрохідців  розпочинав будівництво станції і розбудову Нетішина. Йому, як і  начальнику ремонтно-будівельного управління енергоремонтного підприємства ХАЕС Володимиру Івановичу Кандабаєву, працівникам різних структурних одиниць станції Валерію В’ячеславовичу Шеліванову, Миколі Миколайовичу Пантелюку та багатьом іншим громадянам болить за невпорядкованість місць, що мають служити окрасою Нетішина. Але...

Не вперше з однодумцями проводять вони суботники.

Цього разу близько 40 чоловік  об’єднала ідея  впорядкувати прилеглу до автовокзалу територію, адже саме тут знаходиться кам’яний знак на честь воїнів-визволителів, який встановили з надією, що на цьому місці з’явиться пам’ятник героям Великої Вітчизняної війни. Вже й далеко не кожен нетішинець знає про його існування.

Напередодні 65-річчя Великої Перемоги з дозволу влади акти­вісти збираються встановити пам’ятну­ до­шку­, що засвідчить велич наших батьків і дідів. Територію гарно  прибрали від сміття, минулорічної трави­, обрізали гілки і обкопали дерева.

Задоволення від зробленого отримали всі, а особливо ювіляр В.І. Кандабаєв, якому напередодні виповнилось 60 років і якому було вручено під час коротких урочистостей грамоту міськ­ради за активну жит­тєву позицію, за небайдужість, за слу­жіння громаді. Поруч з ним раділи учасники суботника В.М.Пархоменко, С.А. Березюк, П.І.Шелепало та їх однодумці.

Петро Глібовецький

 Фото  Валерія  Валуєва