Юні футболісти Нетішина на висоті
В місті пройшли два міжобласних турніри з футболу – відкрита першість міста серед юнаків 1997-1998 років народження та відкритий чемпіонат КДЮСШ.
Успішно виступили нетішинці. Команди під керівництвом головних тренерів Володимира Володимировича Моцюка і Володимира Ярославовича Возного чудово провели турніри. Їх суперниками були команди з Хмельницького, Львова, Долини, Дубно, Смиги, Старокостянтинова, Ізяслава, Костополя. Сильнішими виявилися наші футболісти. Серед юнаків 1997 року наша команда впевнено обіграла всіх суперників і отримала кубок. Кращими гравцями визначені Денис Столярчук, Назар Римарук, Дмитро Кулай, Максим Корсун.
А серед юнаків 1998 року найуспішнішими у грі були Владислав Бернацький, Руслан Козел, Микола Єрьоменко, Олександр Данилюк, які допомогли команді свого віку також стати кращою.
Особливу допомогу в проведенні відкритої першості міста Нетішина надали спеціалісти відділу сім’ї, молоді і спорту міськвиконкому Василь Юхимович Базан, директор ДЮСШ Валерій Леонідович Кравчук, старший тренер КДЮСШ Володимир Володимирович Моцюк, тренер КДЮСШ Леонід Григорович Коробчук.
Петро Шелепало,
член Національної спілки журналістів України

ВОЛЕЙБОЛ
В Рівному відбувся третій тур чемпіонату України з волейболу у аматорській лізі. Команда «ХАЕС-НАЕК» гідно виступила на цих змаганнях. Наші волейболісти перемогли «Спартак» з Сваляви, «Західрембуд» з Галича з рахунком 3:0, а у боротьбі з Львівським «Барком» та «Джерельцем» з Чернівеччини віддали лише по одній партії. Отож, «ХАЕС-НАЕК» увійшов до четвірки кращих і на початку червня у Чернівцях боротиметься за медалі найвищого гатунку. Наші волейболісти гідно виступають і у відкритому чемпіонаті Рівненської області. 9-10 травня в фіналі вони також позмагаються за медалі. Готував команду тренер Василь Мазуров.
У спартакіаді ХАЕС з цього виду спорту визначились кращі колективи. Волейболісти ЕРПу здолали з рахунком 2:1  дружину турбінного цеху, а електроцех пробився у кращу трійку після перемоги над командою УТЦ+РЦ.
Сергій Кузьмінчук

ПЛАВАННЯ
Плавання – популярний вид спорту, але гучних успіхів Нетішину поки що не приніс. Однак зрушення є, і помітні.
На змаганнях на честь олімпійської чемпіонки Я.Клочкової та її тренера Н.Кожух, які зібрали понад 200 учасників з України та Молдови, гарно виступив Владислав Люрай. Хлопець, якому ще нема 13 років, гідно змагався з однолітками у 25-метровому басейні і переміг на стометрівці з результатом 1.16.39, який трошечки поступається першому розряду. Хлопцеві запропоновано продовжити кар’єру у Київському спортінтернаті.

САМБО
У Львові змагались за право називатись чемпіоном України кращі самбі¬сти держави. Нетішинці привезли пов¬ний комплект нагород. Дмитро Бабійчук був кращим у вазі 74 кг. Іван Васильчук має срібну медаль. Дуже шкода, що у фіналі він зазнав важкої травми. Працівник ЕРПу Олександр Брус також у вазі 74 кг відзначений бронзою.

КІКБОКСИНГ
В Харкові на чемпіонаті України відзначилась Наталія Дядюк, яка не виступала після травми понад три роки. У дисципліні фулконтакт вона завоювала срібло, програвши у фіналі майстру спорту міжнародного класу Хайнюк. Бронза дісталась нашій спортсменці в дисципліні лоукік.

Відзначились  наші  боксери
У Нетішині пройшов міжнародний турнір з боксу серед молоді - юнаків та юніорів, та молоді - жінок і юніорок (дівчата змагались в рамках відкритого чемпіонату області). В змаганнях взяли участь 173 спортсмени з 13 областей України, а також команди з м.Києва і АР Крим, училища фізичної культури Львова, та спортінтернату з Броварів. Збірна команда області показала добрі спортивні результати:
І місце у ваговій категорії до 50 кг - Альона Ковальчук  (Нетішин, тренери - Наталія Дядюк, Михайло Ковальчук),
ІІ місце у ваговій категорії до 50 кг - Олена Пиндик  (с.Гвардійське Хмельницького р-ну, тренер Ігор Пугач)
І місце у ваговій категорії до 57 кг - Оксана Михальчук (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце у ваговій категорії  до 54 кг - Тетяна  Холшевнік (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце - Оксана Рага (м.Хмельницький, тренер Леонід Бугайов),
І місце - Вікторія Пастерук  (с.Гвар¬дійське Хмельницького р-ну, тренер Ігор Пугач),
І місце - Тетяна Хомут (м.Теофіполь, тренер Іван Ващук),
І місце - Юлія Сорока (м.Теофіполь, тренер Іван Ващук),
ІІ місце - Катерина Костенко  (Нетішин, тренери - Наталія Дядюк, Михайло Ковальчук),
ІІ місце - Лілія Шевчук (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
Серед юнаків 1994-1995 р.н.слід відзначити:
І місце Володимир Свічкар (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце Серж Генджонян (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце - Роман Малиновський (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце - Тарас Римарук (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце - Олександр Костюк (м.Хмельницький, тренер Леонід Бугайов),
Серед юнаків 1996-1997 р.н. слід відзначити:
І місце - Ігор Сімонович  (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце - Максим Коваль (Нетішин, тренер Анатолій Грушин),
І місце - Андрій Рага (м.Хмельницький, тренери Леонід Бугайов, Олейников),
І місце - Олексій Гончарук (м.Хмельницький, тренери Леонід Бугайов, Олейников),
І місце - Вячеслав Смигур (с.Гвардійське Хмельницького р-ну, тренер Ігор Пугач),
І місце - Денис Бугира (с.Гвардійське Хмельницького р-ну, тренер Ігор Пугач)

На відкритій першості Львівського державного училища фізичної культури нетішинський боксер Максим Коваль став переможцем. Бронзові нагороди вибороли Ігор Симонович та Сергій Сліпчук.