Шановні водії!

Незважаючи на заходи, які вживає Державтоінспекція, на території області непоодинокі випадки крадіжок автомототранспорту.

Однією з основних причин цього є те, що багато власників транспортних засобів залишають автомобілі і мотоцикли, особливо в нічний час, на вулицях, біля під’їздів будинків,  в інших місцях, не пристосованих для стоянок транспорту. При цьому не вживаються заходи,  які б виключали можливість використання транспортних засобів  другими особами.

Якщо раніше викрадалися переважно іномарки, то останнім часом зловмисники не нехтують і автомобілями вітчизняних марок.

Потрапивши до рук злочинців,транспортний засіб розукомплектовується, або перетворюється на засіб скоєння злочину. Державтоінспекція звертається до усіх власників транспортних засобів!

З метою недопущення крадіжки вашого автомобіля чи мотоцикла, обладнайте його противикрадальними пристроями та не залишайте без нагляду навіть на короткий термін, а для більшої надійності - промаркуйте деталі свого авто в підрозділах РЕР ДАІ.

Зробіть усе можливе, аби ваш транспортний засіб не потрапив до рук злочинців.

В ніч з 26 на 27 квітня в м. Нетішин з двору будинку № 3 по проспекту Незалежності було викрадено два автомобілі: SKODA Oktavia держ. номер : ВХ8706АВ, SKODA Oktavia держ. номер : ВХ8512АО.