Пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишилась нам у спогадах від батьків і дідів, які на фронтах і в тилу, не шкодуючи здоров’я і життя кували Велику Перемогу.

Шістдесят п’ять років – значний проміжок часу, щоб збагнути велич подвигу, розставити крапки над «і» у визначенні правих і неправих, зрозу¬міти, що війна замішана на стражданнях мільйонів і навіть десятків мільйонів людей, що найбільше благо на землі – мир. Завдячуючи подвигу солдат Великої Вітчизняної, мир на нашій землі панує ці 65 років, які ми можемо назвати роками державотворення, становлення різних галузей народного господарства.

Ми можемо бути гідними Великої Перемоги і творити добробут в рідній державі, заповідати молодому поколінню вільну, незалежну, заможну Україну. Ми пишаємось, що біля джерела творення Хмельницької АЕС стояв ветеран Великої Вітчизняної війни Олексій Іванович Троценко. Енергія його душі запалила людей на трудовий подвиг, і нині ХАЕС в числі передових підприємств галузі. До того ж, найближчим часом ми очікуємо продовження будівництва станції. Щиросердечно вітаємо усіх з Днем Великої Перемоги! Нехай вона служить нам за дороговказ на шляху розвитку. Микола Панащенко, генеральний директор ВП ХАЕС Михайло Гук, голова профкому ВП ХАЕС