В Нетішині  відбувся всеукраїнський турнір з самбо, присвячений 65-й річниці Перемоги. В змаганнях взяли участь вісім команд з різних областей України. Зокрема своїх юних самбістів делегували команди Білої Церкви, Львова, Луцька, Дунаївців, Славути, Красилова та Києва.  КДЮСШа, зокрема секція під керуванням заслуженого тренера України Геннадія  Горохова, також виставила свій повноцінний  склад юних атлетів. І вони не підвели наставника та головного суддю цих змагань. Перші місця у своїх вікових та вагових групах вибороли нетішинці Олександр Долінський, Захар Хвещук, Анатолій Хмелюк, Юрій Стасюк, Ярослав Кузьмінчук та Богдан Кравчук. Гарну конкуренцію склали самбісти Дунаєвець. Вони мали переможців у чотирьох вагових категоріях. Переможцями були Артем Войцехівський, Андрій Храновський, Ілля Семенов та Ігор Підгурський. У щільний ряд найкращих пробився і представник Славути Олександр Пилипчук.
У організації змагань взяли участь представники громадської організації «Сила та гідність», Хмельницька АЕС, федерація боротьби самбо тощо.

***
До Дня Перемоги проведено ряд змагань з інших видів спорту. Відзначимо  легкоатлетів. На міжнародному турнірі «Кубок дружби», що пройшов в Ужгороді, Яна Пятковська у бігу на 400 метрів показала кращий результат і завоювала перше місце. На чемпіонаті України з легкої атлетики на ялтинській доріжці нетішинець Антон Железняков  пробився в трійку призерів на дистанції 100 метрів.
Юні боксери  Максим Коваль та Сергій Тарасюк на відкритому турнірі з боксу у Житомирі стали переможцями у вазі 42 та 34 кг відповідно.
А на Всеукраїнському турнірі в Харкові фехтувальники Марія Моспан та Софія Савостєєва вибороли срібні, а Надія Козак та Анастасія Бережная бронзові нагороди.
 Галина Бабаєва
Фото Олександра Шустерука