Без тренера  грати в гарний осмислений футбол проблематично. Володимир Володимирович Моцюк давно і плідно працює з обдарованою молоддю. Він віддає вихованню багато душевних і фізичних сил. З-під його тренерської руки вилетів у великий футбол Валерій Федорчук, який нині захищає кольори команди майстрів «Кривбас» з Кривого Рога. Раніше грав у Вінницькій «Ниві» та ФК «Львів».
Днями тренер вивозив на оглядини вихованців 1997-98 років у Львів, де на базі академії ФК «Карпати» юнаки демонстрували свої навички. Чотири нетішинці потрапили  на повторний  відбір, який відбудеться 30 травня. Отже, воротар Максим Корсун, захисник Денис Столярчук, півзахисник Назар Римарук та нападник  Олексій Михай мають шанс поконкурувати з іншими юними талантами.
 Потрапили до списку тих, хто має шанс продовжувати футбольну кар`єру, і вихованці Володимира Ярославовича Возного. Це захисник Олександр Данилюк та півзахисник Владислав Бернацький.
 А ігрову практику юнаки отримують під час численних турнірів. На честь 65-річчя Перемоги в місті відбулась відкрита першість Нетішина та КДЮСШа, у якій взяли учать команди Здолбунова, Старокостянтинова, Мостиська, Баранівки, Ізяслава, Полонного, Дубно і Житомира. Наша команда успішно провела груповий турнір, перегравши юнаків Здолбунова з рахунком 3:1,Старокостянтинова 2:0, Баранівки 11:0 і лише в фіналі поступилась досвідченим футболістам з Мостиська 0:1.
Отже вихованці В.Моцюка другі, а команда «Енергетик», якою опікується Леонід Григорович Коробчук,  в боротьбі за третє місце також з рахунком 0:1 поступилась полончанам.
Кращими гравцями в команді були воротар Валентин Дем’янчук, захисники Андрій Стремедловський та Дмитро Хоменко, півзахисники Олександр Пилипчук і Максим Гончарук та нападник Віталій Приходько. Переможці та призери отримали дипломи, вимпели та кубки.
Команда КДЮСШ нині готується до міжнародного турніру в Данії.
 Петро Шелепало