Сімейство окуневих  серед  найчисленніших у водному світі. Недарма вилов окуня став дуже популярним серед рибалок-спінінгістів усього світу. Проходять змагання в багатьох країнах світу, і, як результат, - щороку проводяться чемпіонати світу.

Члени «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» не є винятком, вони із задоволенням ловлять окуня і беруть участь у відповідних змаганнях.

В суботу, 22.05.10р. на водосховищі ВП ХАЕС відбулись змагання на кубок «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» з ловлі окуня з берега спінінгом на блешню.

Ранесенько рибалки прибули на місце проведення змагання в повній екіпіровці і готовності виловити найбільшого окуня. За сигналом головного судді змагання розпочалось. В перші ж хвилини Віктор Тимошенко упіймав гарного окуня, і це укріпило сподівання рибалок на хороший улов. Увесь час велась по-спортивному безкомпромісна боротьба, і результати не забарились. Майже ніхто з учасників не залишився без улову, але для того і змагання, щоб виявити найкращих. В результаті зважування риби були зафіксовані три найкращі результати: 1 місце у Михайла Воскобойніка;  друге -  у Віктора Тимошенка, і третє у  Кадіма Каржау.

Відзнаку за найбільшу кількість спійманих окунів отримав Віктор Тимошенко. Переможці були відзначені кубками, медалями та дипломами. Вони також отримали призи, надані підприємцем Ігорем Борійчуком (магазин «Все для спорту і рибалки»). Учасників змагань привітав голова ППО Михайло Гук.

Завдяки добрій організації і чудовій погоді учасники отримали багато позитивних емоцій і адреналіну.

Від членів «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» і особисто від себе хочу подякувати адмі­ністрації ВП ХАЕС і ППО за допомогу в організації такого чудового відпочинку.

Сергій Онищук,

голова «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС»