відбулись конкурси професійної майстерності між слюсарями РТУ ЕРП

20 травня Радою Організації молоді ЕРП в НТЦ були проведені конкурси професійної майстерності між молодими працівниками енергоремонтного підрозділу з наступних спеці­альностей:  машиніст крана (кранівник);  слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування 4 розряду за напрямком – ремонт насосів;  слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування 4 розряду за напрямком – ремонт та обслуговування систем вентиляції.

Слід відзначити, що конкурси за напрямками “машиніст крану” та “ремонт та обслуговування систем вентиляції” відбувалися на нашій станції вперше, однак пройшли на належному рівні.

Конкурси складалися з двох етапів: теоретичного та практичного. Боротьба була важкою­, вирішальну роль грала практична частина, однак конкурсанти виявили справжній професіоналізм у  роботі.

Конкурсні комі­сії очолював начальник підрозділу М.М. Ковальчук.  До складу комісій входили керівники структурних під­розділів відповідних напрямків та інструктори НТЦ. Всі члени комісії відзначили високий рівень профе­сійної майстерності учасників конкурсу. Робота кожного  учасника оцінювалась  з великою прискіпли­вістю і за результатами конкурсу призові місця розподілилися наступним чином: серед слюсарів з ремонту реакторно-турбін­ного устаткування 4 розряду (за напрямком – ремонт насосів) 1-е місце у І.Ю. Каткова, 2-е   у Т.М. Бережного, 3-є у  О.М. Юхимчука; серед машиністів крану (кранівник): 1-е місце у Р.В. Довгалюка,  2-е у В.В. Бондаренка, 3-є  у С.І. Марчука;  серед слюсарів з ремонту реакторно-турбінного устаткування 4 розряду (за напрямком – ремонт  та обслуговування систем вентиляції) 1-е місце у  В.І. Гульчака, 2-е у С.В. Кучера і 3-є у В.В. Соборева.

Вітаємо наших переможців!

Рада Організації молоді ЕРП висловлює  подяку інструкторам НТЦ: О.С. Шпачуку, Р.М. Степанюку та О.В. Яцкову за допомогу у  проведенні конкурсів, а також за участь у розробці і підготовці теоретичних та практичних завдань.

Залишається побажати успіху і натхнення переможцям міжстанційного конкурсу профмайстерності, який відбу­деться у жовтні на майданчику нашої станції.

Юлія Ковальчук,

інженер