Вервечка спортивних змагань

На чемпіонаті України з легкої атлетики, який відбувся у Донецьку, перше місце в естафетному бігу 4х400 метрів посіла команда дівчат з Хмельниччини, в якій  стартували три нетішинки: Яна Пятковська, Людмила Потапенко та Вікторія Ткачук. Вони вихованки тренера О.Краснова. Яна та Людмила цьогоріч випускаються зі школи, але планують продовжити активні тренування. Л.Потапенко запросили до Донецька на навчання у Вищому училищі олімпійського резерву ім.С.Бубки, а Людмила має намір вступати у вуз Хмельницького.

] ] ]

П’яті літні спортивні ігри Хмельниччини з легкої атлетики принесли бігунам Нетішина третє загальнокомандне місце. Однак всі представники КДЮСШа нашого міста в особистих змаганнях були або чемпіонами, або призерами цих змагань. Лише студентські міста Хмельницький та Кам’янець-Подільський були вдалішими за нашу «шкільну» збірну.

] ] ]

В Генічеську  відбувся чемпіонат України з пляжного гандболу серед чоловічих команд вищої ліги. Хмельниччину представляла дружина «Енергетик-НАЕК», яку тренує О.Каспаров. Як і у звичайному чемпіонаті України, наші хлопці стали четвертими.