Ще не так давно профком Хмельницької АЕС разом з комісією по роботі з дітьми проводили підсумки  літнього оздоровлення за 2009 рік, а вже перша зміна наших дітей відпочиває в літніх оздоровчих комплексах.

Літні канікули – це найкраща пора року для школярів. Забувши всі свої шкільні турботи, вони активно відпочивають, набираючись сил та здоров’я.

Щоб гарно відпочити, не обов’язково їхати  до моря чи в гори. Одним з таких чарівних місць є ДСОК „Агатівка”, який розташувався в Гощанському районі Рівненської області. Це окреме дитяче містечко-острівець з охайними будиночками, чистими алейками, басейном, власним кінотеатром та сценою під відкритим небом для юних артистів, яке розташувалося в серці хвойного лісу біля голубого плеса озера.

Тут напрочуд гарно організоване дитяче дозвілля. Кожен день насичений новими подіями: проводяться різноманітні конкурси, вікторини, спортивні змагання, дійства біля вогнища. І все це  силами наших дітей під керівництвом вихователів. В цьому таборі кожна дитина талановита. Вони і артисти, і художники, і спортсмени, і туристи.

Діти відпочивають, і одночасно оздоровлюються під наглядом кваліфікованих лікарів. Тут сучасний лікувально-оздоровчий комплекс з найкращими апаратами діагностування та лікування.

В таборі 5-тиразове харчування. На столах щодня свіжі овочі, фрукти, печиво та інші ласощі.

А найголовніше  – чуйне ставлення вихователів та вожатих до дітей.

Серед дітей працівників Хмельницької атомної електростанції з кожним роком спостерігається тенденція до збільшення охочих відпочити в „Агатівці”. Тому хочемо подякувати директору закладу Петру Івановичу Стахову, який зумів органі­зувати роботу закладу таким чином, що діти тут почуваються, як вдома, і не проти залишитись відпочивати чи не на все літо.

Дякуємо вожатим і вихователям за чуйне ставлення до дітей і батьківську турботу.

Лідія Куртєва,

член комісії по РДіШР