Працівники сектору дільничних інспекторів міліції (СДІМ) відсвяткували професійне свято.  В СДІМ Нетішинського МВ УМВС України в Хмельницькій області всі дільничні інспектори міліції працюють на належному рівні, однак і серед кращих є ті,   кому хочеться сказати особливі слова подяки,         зокрема  старшому лейтенанту міліції Петру Анатолійовичу Чеснов­ському, як одному з справжніх фахівців.

Петро Анатолійо­-вич родом з м.Славути. А от школу, ЗОШ №2, закінчив у місті Неті­шині. Після отримання середньої освіти  вирішив пов’язати своє життя із захистом прав та інтересів осіб й держави. Вибір спонукав його до отримання професії правоохоронця. Він вступає на навчання до НУВГП, а далі - до Училища професійної підготовки працівників міліції ГУ МВС України в місті Житомир. Після  навчання призначений на посаду дільничного інспектора міліції   Нетішинського МВ УМВС України                в Хмельницькій області. Нині обслуговує  адміністративну дільницю №3, -  тобто 22 житлових будинки з 2350 квартирами, де мешкає  6647 чоловік і  розміщено 31 торгівельну точку.

Багато  позитивних відгуків надходять на його адресу від громадян, які проживають на території обслуговування. У своїй повсякденній діяльності йому часто доводиться втихомирювати сімейних дебоширів,  котрі часто не дають спокою не лише рідним і близьким, контактувати з колишніми злочинцями, особами, які зловживають алкоголем та ведуть аморальний спосіб життя.

Встановити контакти, а тим більше налагодити з ними довірливі відносини непросто, однак без цього робота  дільничного неможлива, адже за  участю та допомогою  дільничного інспектора ведеться активна профілактична робота, проводиться запобігання вчинення адміністративних правопорушень.

Петру Анатолійовичу вдається вирішення службових питань, при цьому він  проявляє принциповість, ініціативу та наполегливість. Нормативні документи, які регламентують діяльність органів внутрішніх справ, знає і правильно ними керується в роботі. До виконання  функціональних обв’язків ставиться сумлінно, завдання, поставлені перед ним, розв’язує успішно, вміє самокритично оцінювати результати роботи, в колективі користується авторитетом та повагою, по службі ввічливий, уважний та тактовний. Завжди прийде на допомогу при вирішенні складних проблем,  поза службою поводиться гідно та достойно і, як правоохоронець, і як особистість.

Дружина та рідні  розділяють вибір Петра і служать надійною йому опорою та підтримкою.

         Ольга Бунтовська,

інспектор по РН та ГФ СДІМ Нетішинського МВ УМВС України  в Хмельницькій області,                 старший лейтенант міліції