Весь трудовий стаж виконроба ТОВ «БМУ-4 УБ ХАЕС» Олександра Петровича Чеснікова пов’язаний із сантехмонтажем. Кілометри й кілометри труб, тисячі вузлів. Спочатку на промислово-цивільних
об’єктах Запоріжжя, а з 1985 року – на нетішинських землях. Щоб бути зовсім точним, майже 35 років Олександр Петрович трудиться у БМУ-4 виконробом сантехдільниці. Був наставником не одного покоління сантехніків. Бо ж робота ця копітка й точна. Щоб стати майстром своєї справи, закінчити профтехучилище, хай і з відзнакою, замало. Окрім роботи з інструментом та матеріалами, треба добре розумітися на кресленнях. «Були часи, коли у товариство щороку приходили нові працівники. – розповідає Олександр Чесніков. – Молоді хлопці за кілька років опановували усі секрети професії. Вони шліфували своє вміння, удосконалювали форми роботи на відповідальних ділянках будівництва атомної станції та житлового сектора. Тепер же постала кадрова проблема». Справді, занепокоєння досвідченого майстра можна зрозуміти. Ми спорудили два енергоблоки Хмельницької АЕС. Близька перспектива спорудження ще двох. Якщо забезпечення інженерно-технічними працівниками проблемою не стане, то робітників доведеться пошукати. Тож Олександр Петрович і не поспішає скористатися заслуженим відпочинком. «Ще кілька років, поки сила  й здоров’я дозволяють, я на бойовому посту! – посміхається майстер. – Тільки роботу давай! І нових працівників – ми навчимо!»

Останнім часом працівники сантехдільниці з успіхом освоюють роботу з новими матеріалами та вивчають нові технології з облаштування сантехмереж. Їх знання та вміння відмінно оцінюються замовниками на об’єктах Калуша та Кам’янця-Подільського.

Людмила Михалєвська