Мабуть, вже так заведено – на вас не очікують, а ви з’являєтеся і кажете „Добридень, ми прийшли. Чи – приїхали”. І, як невдовзі з’ясовується, - опиняєтеся саме там і в потрібний час.

Щоправда, спершу вам доведеться випадково дізнатися про існування того місця куди саме вам треба. Тоді – прикупити квитки на потяг. Але що вже неодмінно при собі потрібно мати заздалегідь – це неповторний вокал та майстерне володіння піаніно...

Дніпропетровськ. Двадцяте лютого. Успішний день для Камілли Пельванової та Альони Ніколаєвої.

„Провінція”, якою ще довго для Луганська, Запоріжжя, Харкова, Донецька, та, власне, Дніпропетровська залишатимуться містечка на кшталт Нетішина, вразила своїм талантом «елітну» публіку. Представники професійного журі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу високо оцінили Божий музичний дар обох наших виконавиць. Як стверджує власне Камілла Пельванова, їм вдалося стати „родзинками” конкурсу. Попри те, що лауреатство I-го ступеню у другому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі пісні та музики «Золотий Орфей» перепало не їм, а учасникам консерваторій з того ж Дніпра (як скорочено називають колишній Катеринослав) та Харкова. Виступ Олени Ніколаєвої припав на ранковий час, Камілли – на вечірній. Високий технічний потенціал однієї та неповторне лірично-драматичне сопрано іншої принесли обом дипломи II-го ступеню, відповідно в номінації «Інструментальний жанр» та у номінації «Вокал класичний». А на доповнення – пам’ятні статуетки-«Орфейчики». 

Уже через день дівчата у складі вокального ансамблю „Камелія” дарували свій талант жителям міста – учасникам відкриття виставки картин Марії Приймаченко в художній галереї.

Наш кор