Сонячного червневого дня, на далекому Північному Уралі, народилася чарівна дівчинка. Тоді ніхто ще не знав, що їй призначено долею не лише відмінно реалізувати себе у вічному покликанні Жінки і Матері, але й стати однією з кращих у найблагороднішій на землі професії – будівельника. Галина Іванівна Денисенко, начальник виробничо-технічного відділу ВАТ «УБ ХАЕС» святкує 55-ти річний ювілей.

По закінченню  факультету промислового і цивільного будівництва Одеського  інженерно-будівельного інституту, випускниця почала реалізовувати себе як фахівець на будівництві другої черги КАМАЗу, а згодом на спорудженні Нижньокамської ГЕС. Коли покликали на будову Хмельницької АЕС – довго не вагалася. Щедра подільська земля нагородила Галину Іванівну по-королівському. Любляча родина, багатогранна робота, визнання й шана колег, беззаперечний авторитет у підлеглих. Серед проектів, до реалізації яких безпосередньо причетний один з провідних відділів управління будівництва, є гіганти, є «середнячки» і зовсім «карлики». Всі вони, виконані на «відмінно», стали частиною економічної інфраструктури й записані в особистий актив Галини Іванівни. Майже двадцять років трудиться вона в УБ ХАЕС і сімнадцять з них очолює відділ.

Нині Галині Іванівні весь час доводиться працювати на реалізації проекту «Подільський цемент» у Кам’янці-Подільському. Невдовзі він добігає кінця. У відповідь на питання, чи важко вправлятися з чоловічим колективом, Галина Іванівна посміхається і каже: «Професійний досвід помножений на мудрість дає чудові результати. Зрештою, чоловікам соромно працювати гірше, коли звітувати доводиться перед керівником-жінкою».

Галина Іванівна Денисенко за свій вік виховала кілька поколінь молодих інженерів-будівельників. Вони завжди згадують про неї з вдячністю і невимовною теплотою. Поради й підтримка досвідченої наставниці стали для багатьох першою сходинкою до кар’єрних висот у будівельній галузі. Тож вітань, квітів і подарунків буде у день ювілею багато. Однак найголовніший дар попереду. Галина Іванівна  в очікуванні найголовнішого дива – у родині Денисенків скоро народиться перший онук. Многая літ Вам, Галино Іванівно, добра, здоров’я і радості!

Людмила Михалєвська