Другі в Україні

У Нікополі на Дніпропетровщині відбулась XVIII Спартакіада Центральної Ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна», в якій солідно виступила команда Хмельницької АЕС. Серед колективів фізкультури атомники пропустили поперед себе лише один фізкультурний колектив – КФК «Сумихімпром». На третій позиції КФК «Ватра» з Тернополя.

Представники нашої команди вибороли бронзу у армспорті, перше та третє місця у гирьових змаганнях, «вибігли» на друге місце в легкоатлетичному кросі, . П’ята позиція у змаганнях з футзалу та восьме місце в тенісних баталіях при складанні докупи всіх очок вивели спортивний колектив ХАЕС (єдиного представника від атомної енергетики та промисловості) в срібні призери.

Значну підготовчу роботу здійснив заступник директора спорткомплексу «Енергетик» Віталій Карпюк. Кері­вник спорткомплексу заслужений працівник фізичної культури і спорту Станіслав Балаян відзначає, що підготовка до змагань велась цілеспрямовано і послідовно. Третій рік поспіль нинішній склад команди бере участь у Спартакіаді ФСТ «Україна». Цього року маємо результат,  яким  може пишатись кожен працівник станції і мешканець Нетішина, адже його здобуто у боротьбі із грандами фізкультурного руху України.

Віктор Павлов