З 1 квітня  до 30 червня 2010 року в рамках проведення  загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Візит» на території обслуговування Нетішинського МВ  проводилися про­філактичні заходи пов’язані з обходом помешкань громадян. Основними пріоритетними напрямками операції «Візит» визначалися:  взаємодія та формування партнерських стосунків міліції з населенням міста та ефективність діяльності Нетішинської міліції.

В рамках даної операції дільничними інспекторами міліції здійснювався поквартирний та подвірний обхід із врученням карток та повідомлень про дні та години прийому громадян дільничними інспекторами міліції, а також місце знаходже­ння дільничних пунктів міліції. Впродовж вказаного періоду було відвідано 10562 помешкання громадян, вручено 13918 візитних карток населенню. За результатами обходів  було також перевірено 421 особу, яка перебуває на профілактичному обліку в МВ. Крім цього було виявлено та додатково поставлено на профілактичний облік 31 особу, яка веде аморальний спосіб життя.  Внаслідок отриманої інформації від громадян працівниками дільничних інспекторів міліції було розкрито 12 злочинів

Саме така форма діяльності дає можливість громадянам міста особисто зустрічатися зі своїми дільничними інспекторами, поділитися з ними наболілими турботами. Водночас відвідуючи помешкання громадян, працівники міліції отримують інформацію, яка має важливе значення для попередження злочинів і правопорушень та надає можливість дільничним інспекторам не лише дізнатися про проблеми, що є нагальними та болючими для громадян, а й виявити найбільш уразливу,  щодо протиправних посягань категорію громадян, а саме одиноких осіб похилого віку, пенсіонерів, дітей, батьки яких ведуть аморальний спосіб життя або виїхали на роботу за кордон.

Тож, шановні мешканці м.Нетішин, якщо у Вас виникнуть питання чи Вас турбують певні проблеми, пам’ятайте, що необхідно звертатися до дільничних інспекторів міліції. Їх слід повною мірою інформувати про свої проблеми, що мають відношення до правоохоронних органів і  заважають безпечному життю. Також надавати будь-яку іншу інформацію, яка сприятиме попередженню та розкриттю злочинів та правопорушень на території обслуговування Нетішинського МВ.

Якщо Ви володієте зазначеною інформацією, просимо звертатись до працівників міліції.

Нетішинський МВ УМВС України в Хмельницькій області, телефони:

• чергової частини - 102 або 3-25-02

• сектор ДІМ  - 3-37-64