З 23 по 25 липня 2010 року в місті Володимирі-Волинському, що на Волині, в рамках ХVІІ-го молодіжного  фестивалю «Володимир-2010», відбувся ХV-й Всеукраїнський конкурс молодих виконавців сучасної української пісні. З кожним роком шириться географія фестивалю і все більше гостей знайомляться з містом, історико-культурним заповідником «Стародавній Володимир», яке має багатюще історичне минуле і цікаве сьогодення, з містом, яке відзначило в ці дні свою 1022-у річницю та 686- річницю надання місту Магдебурзького права.

Конкурс проходив у два тури: 1-й - відбірковий (прослуховування демонстраційних записів на СД-дисках «плюс»)  та 2-й - конкурсне прослуховування (півфінал, фінал). На конкурс пропонувались дві пісні, одна з яких обов’язково на рідній мові виконавця. Оцінювались виконавці в чотирьох вікових групах: молодша - 6-9 років; середня 1-а -10-12 років; середня 2-а - 13-15 років та  старша - 16-20 років. У конкурсі взяло участь 48 вокалістів з 8 регіонів України. Журі очолював народний артист України  Мар’ян Шуневич.

 Треба відзначити, що Нетішин прислав свою групу  юних співаків, які гідно представили місто на цьому мистецькому форумі. У молодшій групі  Настя Циплакова стала лауреатом 2 премії, в середній Катя Коротова повторила успіх подруги, а Настя Супрун стала лауреатом 3 премії в групі 13-15 років. Переможці та призери конкурсу отримали в подарунок м’які іграшки, колонки, мобільні телефони, DVD, пилососи, праски, міксери, фотоапарати, блендери, фени, термоси, флешки, настольні лампи. 

В місті Євпаторія, де проходив міжнародний конкурс-фестиваль дитячої та молодіжної творчості, відзначилась інша учасниця вокальної студії «Вернісаж» Оксана Гашева, яка стала лауреатом 1 премії та володарем  спецпризу від представника  номінації «Естрадний вокал» - «Джазовий спів» Леоніда Борисовича Прохорова,  а також отримала запрошення на конкурс «Преображение» в Санкт-Петербург.

І нарешті, ще одна «вернісажівка» Юлія Сидорук успішно витримала вступні  іспити у Хмельницьке музичне училище.

 На знімку: Катя Коротова,  Настя Циплакова та Настя Супрун після підбиття підсумків конкурсу «Володимир-2010»