Перед кожною ремонтною кампанією до ремонтно-механічного цеху енергоремонтного підприємства надходять замовлення на виготовлення різних запасних деталей. Під час планово-попереджувального ремонту на другому енергоблоці його працівникам довелось виготовити багато запасних частин, які використовувались у ході заміни систем, агрегатів.

- Зважаючи на великий об’єм виконання замовлень, - коментує майстер Іван Сторожук, - виникає потреба інтенсивно працювати у дві зміни. Всі раді від того, що вдалося повністю задовільнити потреби ремонтних підрозділів.

У ремонтно-механічному цеху працівники мають різний виробничий стаж, є й свої «вете­рани». Двадцять п’ять років життя роботі на рідному підприємстві віддав Іван Сторожук. Тривалий час він працював токарем, така практика допомагає сьогодні ефективно координувати роботу своїх колег.

«Ровесниками за стажем» у колективі є токарі Леонід Русаков, Віктор Степанов, Віктор Супрунюк, Микола Сачук. Вони в тодішньому цеху централізованого ремонту трудитись розпочинали разом. Сьогодні їх вважають найдосвідченішими  фахівцями, які здатні виконати завдання будь-якої складності. До цієї когорти відноситься і майстер Олександр Богуш, який свій «ювілей» працевлаштування на ХАЕС вже зустрів.

- Мені й моїм колегам навіть не віриться,                     що чверть віку ми трудимося на території проммайданчика. Справ хороших було багато зроблено, але ще не всі...» – каже майстер Іван Сторожук (на знімку).