У січні-липні ц.р. НАЕК «Енергоатом» сплачено до бюджетів усіх рівнів 1,562 8 млрд. грн., позабюджетних платежів та розрахунків зі страхування 0,655 7 млрд. грн. З початку року загальна сума сплачених платежів до бюджету, позабюджетних фондів та нарахувань зі страхування склала 2, 218 5 млрд. грн.

За 7 місяців 2010 р. НАЕК «Енергоатом» нараховано платежів до бюджетів усіх рівнів (з урахуванням коригувань за попередні звітні періоди) у розмірі 1, 749 млрд. грн., позабюджетних платежів та зі страхування - 0,660 млрд. грн. З початку року загальна сума нарахувань до бюджету, позабюджетних фондів та нарахувань зі страхування склала 2, 409 8 млрд. грн.

У порівнянні з відповідним періодом 2009 р., сума сплати до бюджетів всіх рівнів за всіма формами розрахунків для НАЕК «Енергоатом» збільшилась на 25,6 млн. грн. (торік за 7 місяців сплачено до бюджетів усіх рівнів за всіма формами розрахунків 1, 537 2 млрд. грн.).

Як повідомила заступник генерального директора ХАЕС з економіки і фінансів А.П.Шестак, успішно справляється зі сплатою податків до бюджетів усіх рівнів Хмельницька АЕС. За 8 місяців поточного року сума відрахувань до бюджету і фондів страхування склала 141,4 млн гривень, за аналогічний період минулого року вона становила 115.5 мільйона гривень.

Нещодавно «за своєчасність і повноту справляння податків та обов`язкових платежів до бюджетів усіх рівнів, за зміцнення співпраці з органами ДПС в області і сприяння підвищенню податкової культури» Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області нагородила генерального директора ХАЕС М.С.Панащенка Почесною грамотою.