Осінь - чергова зміна пори року, а перше вересня – початок навчального року. Для першокласників  він перший, для інших школярів черговий, а для випускників останній. Але не тільки для дітей з початком нового навчального року розпочався відлік часу, а й для всього персоналу школи.

Комісією по роботі з дітьми та шефській роботі ще наприкінці минулого 2009 року запланувала та затвердила ПК ХАЕС поїздку до наших підшефних у Берездівській школи-інтернат. І ось настав цей осінній день. Представники КРДШіР та електроцеху спільно організували поїздку       до наших маленьких підшефних. Рівно о дев’ятій нетішинські енергетики заїхали на подвір’я школи і відразу попрямували до спортивної зали,    де вже закінчились роботи з підготовки до проведення урочистої лінійки з нагоди початку  нового навчального року.

Лінійку відкрито. Так само, як і першокласники, хвилювались батьки, гості, а більш за все співробітники закладу. Прозвучало багато привітань з нагоди свята, багато побажань для учнів та їх вихователів, працівників, які будуть протягом всього року дітям і за тата, і за маму.

До вітань приєднались представники від КРДШіР та електроцеху, побажали дітям здоров’я, наснаги та успіху в навчанні, а для персоналу терпіння та любові до своїх учнів, та впевненості в тому, що їхня така непроста праця потрібна  маленьким підопічним, що саме завдяки їхнім старанням більшість випускників школи знайдуть своє місце в житті.

Від працівників ХАЕС ми подарували школі цифровий фотоапарат «SONY», а кожному учневі школи солодкий подарунок, бажаючи вихованцям якнайчастіше бачити свої усміхнені обличчя на фотографіях та електронних носіях, які віднині фіксуватимуть і зберігатимуть історію шкільного життя.

Зі словами великої вдячності до працівників ХАЕС звернулась директор школи Галина Володимирівна Беренда:

–  Висловлюю велику повагу та безмірну вдячність від усього колективу за такий гарний подарунок. Фотоапарат, про який ми і мріяти не могли, це не тільки матеріальне благо для школи, а й засіб, завдяки якому ми зможемо зафіксувати знаменні події в житті наших дітей та зібрати архів. Кожна дитина під час навчання і в своєму дорослому житті зможе звернутися до цих архівів під час зустрічі випускників та  в інший  зручний час. Дякую вам, що не забуваєте нас, що ви не байдужі до проблем нашої школи та її дітей. Особливу подяку хочу висловити комісії по роботі з дітьми та працівникам ЕЦ, які протягом кількох років поспіль до кожного свята знаходять можливість долучити свої кошти на подарунки для наших дітей.

КРДШіР та ПК ХАЕС висловлюють глибоку подяку всім працівникам, які допомогли зробити чергове свято для дітей Берездівської школи-інтернат. Внесок  КРДШіР склав 750 грн,  ЕЦ – 500 грн, у благодійну скриньку кинуто 113 гривень.

Лідія Куртєва