Шановні працівники відділу роботи  з громадськістю та ЗМІ!

Двадцять років на ниві просвітительства та донесення правди про Хмельницьку АЕС – це гарний внесок у загальну справу багатотисячного колективу станції. Ваша праця викликає повагу, адже всупереч упередженному ставленню постчорнобильської громади  до атомної енергетики, ви послідовно, терпеливо, доступно і  творчо змінюєте синдром недовіри  на позитив, даєте привід для роздумів і, зрештою, для зміни настроїв у суспільстві. Це непроста чорнова робота, що не завжди всіяна лаврами, але вона, без сумніву, приносить кожному з вас радість і насолоду від усвідомлення, що справа це благородна, спрямована у майбутнє, яка дає простір думкам.

Ви рупор колективу, глашатаї  великої справи розвитку електропромисловості країни, важливим ланцюгом якої є досягнення і здобутки Хмельницької АЕС.

Щиросердечно вітаємо вас з юві­леєм, з тисячним номером газети «Перпектива», який за ці роки відзеркалив тисячі миттєвостей життя станції. Бажаємо кожному з вас і вашим родинам добра, здоров’я, мирного неба, любові і натхнення.

 З повагою,

Микола Панащенко,

генеральний директор ХАЕС

Михайло Гук,

голова профкому ХАЕС

 

Віктор  Демидюк,

заступник генерального  директора­  з  кадрів  та соці­ального  розвитку:

Відділ роботи з громад­ськістю та ЗМІ, і газета «Перспе­ктива» зокрема, роб­лять надзвичайно потрібну роботу з роз’яснення проблем атомної енерге-тики.

Журналісти формують сві­домість людей і переоцінити вагу слова неможливо. Газета потрібна громаді, вона фіксує життя колективу Хмельницької АЕС і робить його суспільно значимим.

Хочеться, щоб ширшало коло прихильників часопису, бо з допомогою живого слова ми маємо можливість доносити  правду про справу, якій віддаємо частку душі і життя.

Альвіна Шестак,

заступник  генерального директора­   з   економіки  та  фінансів:

Журналісти газети, радіо та телебачення Хмельницької АЕС, працівники інформаційного відділу роблять важливу справу, розповідаючи про здобутки і досягнення колективу, внесок атомників в економіку країни. У газети «Перспектива», тисячний номер якої ви тримаєте в руках, багато прихильників. Це результат виваженого підходу до висвітлення подій, а також професійності людей, які її  роблять.  Бажаю відділу роботи з громадськістю і ЗМІ подальших успіхів і творчої наснаги.

Олексій  Троценко,

 почесний  громадянин  Нетішина,

«Перспективу» читаю з дня її появи і щоразу чекаю як близького друга.                    

Моя мрія – побачити чотири енер­го­блоки­ в дії. Дуже подобається, що у часописа є позиція по ряду історичних питань. Подобається, що газета сміливо полемізує з опонентами, не скочу­ючись до простих звинувачень у не­­ком­­петен­т­ності, а шукає найдос­ту­п­ніші і найперекон­ливіші аргу­менти в захист тієї чи іншої позиції. Знаю праців­ників редакції, як лю­дей непересічних,високоосвічених і ділови­х.

 

Шановні колеги!

Сердечно вітаємо колектив редакції газети «Перспектива» з нагоди 1000-го випуску газети!

На будь-якому виробництві мати свою газету дуже важливо, тим більше, якщо це виробництво  - атомна енергетика. На протязі всіх років існування  газета «Перспектива» росла і розвивалась разом із будівництвом та пуском нових блоків атомної станції, стала для жителів Нетішина справжнім другом.

На її сторінках детальне висвітлення актуальних питань атомної галузі України, Хмельницької АЕС, щоденної роботи та трудових успіхів працівиків атомної станції, життя міста.

В кожному випуску «Перспективи» корисна та цікава інформація, яка відрізняється різноманітністю висвітлення подій, які відбуваються на виробництві та в місті. За усім цим стоять люди – невеликий творчий колектив редакції.

Упевнені, що й надалі обрані газетою самовіддане служіння своїм землякам, невпинне прагнення змінювати життя у вашому краї на краще, залишатимуться домінуючими орі­єнтирами для журналістів вашого видання.

Бажаємо колективу редакції творчих успіхів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

З повагою,

 колектив УРЗМІ ВП «Запорізька АЕС»

Уважаемый Виктор Павлович!

От имени коллектива ОРО и СМИ ОП ЮУАЭС искрение поздравляю Вас и Ваш коллектив с юбилейным выпуском вашей газеты — её 1000-ным номером!

Ваша газета пользуется заслуженным авторитетом, её каждый номер вызывает неподдельный интерес не только у читателей ОП ХАЭС, но и среди нас, ваших коллег. Ваши творческие идеи и находки служат примером в нашей работе.

От всей души желаю всем вам дальнейшего творческого вдохновения, новых блестящих идей и их успешного воплощения!

Пусть каждый день радует вас только хорошими новостями, радостными событиями, яркими впечатлениями, незабываемыми встречами!

Желаю вам счастья и добра, крепкого здоровья и благополучия, хорошего настроения и душевного комфорта, жизнелюбия и оптимизма!

Пусть непременно осуществятся все планы и сбудутся надежды, а жизнь будет по-прежнему богата на интересные дела, новые свершения и перспективы!

Надеемся на дальнейшее сотрудничество и творческие встречи!

С уважением,

В.М.Зернопольский,

начальник ОРО и СМИ 

 

Дорогі друзі!

Щиро вітаємо Вас  із випуском тисячного номера газети «Перспектива». Завдяки саме Вам, творчому, високопрофесійному і неспокійному колективу редакції, працівники Хмельницької АЕС, міста, галузі отримують оперативну інформацію та професійний аналіз всіх напрямків діяльності атомної станції. Своєю працею Ви робите вагомий внесок у формування позитивного іміджу ХАЕС та об’єктивної громадської думки.

Оглядаючись в роки створення й становлення, підбиваючи своєрідну межу трудових здобутків, хочеться побажати, щоб ніколи не згасав Ваш ентузіазм, був безмежним творчий потен­ціал, а висока майстерність, розум і гострота пера додавали лише авторитету й шани в колі вдячних читачів.

Зичимо Вам, шановні колеги, журналістської наснаги, нових творчих  пошуків і злетів! Всіляких земних гараздів всім Вам та достойних висот і впевненості в своєму призначенні в ім’я подальшого розвитку атомно-енергетичної галузі рідного краю та всієї України!

Колектив ВРГтаЗМІ ВП РАЕС

Петро  Войтович,

голова  Нетішинського  осередку  Національної  спілки  журналістів  України:

Фаховий рівень журналістів «Перспективи» не заставляє сумні­ватись, що матеріали, які з’являться на шпальтах газети, поцілять в потрібне місце – у серце і мозок читача. Це один з аспектів, за який поважають редакційний колектив цього видання.

Інший полягає в тому, що колеги щедрі на допомогу і видумку, піклуються, аби місцевий осередок НСЖУ був заспівувачем на ниві добрих справ, жив повнокровно і насичено. Журналісти В.Гусаров та              О.Шустерук за активну діяльність в спілці відзначені «Почесним знаком НСЖУ», їх журналістський голос знають у багатьох виданнях  України і навіть за її межами. Гострого вам пера, колеги!

 

Олег  Братенко,

головний   рибовод   дільниці   біо­меліорації   гідротехнічного  цеху: 

Я відносно молодий читач «Перпективи», адже у нашому колективі є люди, які пам’ятають її, напевно, з першого номера. Це начальник дільниці Леонід Шиндер, ветерани виробництва Вячеслав Груша, Віктор Калабський, Тетяна Дуля та інші.

Кожен з нас знаходить у виданні теми для душі, адже газета, як для виробничого видання, досить різноманітна, можна сказати багатогранна. Частенько знахожу для себе цікаві факти і аргументи  в тематиці щодо ставка-охолоджувача, який є не лише технічою складовою у виробництві ХАЕС, але й рекреаційною зоною. Газета десятки разів зверталась до питань рибного господарства ХАЕС. Відзначу, що розповіді журналістів досить кваліфіковані, вони, як мовиться, в темі, і при цьому зрозумілі для пересічного читача, йде це коментар професора Олександра Протасова, чи бесіда з рядовим працівником нашого підрозділу.

Петро  Шелепало,             

член  Національної  спілки  журналістів  України: 

Читаю часопис з інтересом з першого номера і до сьогодні. Радує ста­бі­льність журналістського складу цієї неординарної газети, адже нею протягом майже всього періоду існування опі­ку­ється різно­стороння  людина з прекрас­ним внутрішнім світом і голосом, який  долинає до сердець багатьох читачів. Можу засвідчити високий професійний зріст колег В.Гусарова - Ольги Сокол, Олександра Шустерука та Валерія Валуєва, які разом творять неординарну газету. Саме ця редакція продукує інформацію, якою не володіють інші видання. Вони відкривають нам закриту територію творення електроенергії за допо­могою атому. Вони голублять слово, полемізують,  чесно роблять свою справу і тому користуються повагою колег з інших видань.

 

Газета «Шляхом жовтня» (нині «Шепетівський вісник») була колискою журналістського життя В.Гусарова. Тут відбулось його становлення в  якості кореспондента і завідуючого відділом, звідси він торував дорогу  до редакторства через другу вищу освіту. Ми пишаємось, що він відбувся  в цій іпостасі і  серед видань краю газета «Перспектива» не загубилась, а вирізняється власним обличчям.  Колишні колеги по роботі щиросердечно вітають часопис і його головного редактора з виходом тисячного номера. Зичимо добра і здоров’я,  і віримо, що двотисячний номер підпише в світ наш земляк і колега.