Всеукраїнський турнір з боротьби самбо на призи дворазового чемпіона світу М.Юнака пройшов у Львові. Він був вдалим для цілої групи  юних спортсменів Нетішина. Принаймні у вагових категоріях   30, 34, 38, 53 та 67 кілограмів вихованцям заслуженого тренера України Геннадія Горохова не було рівних. Отже, першість у названих категоріях вибороли Олександр  Долінський, Ярослав Іванців, Анатолій Хмелюк, Ярослав Кузьмінчук та Василь Кравчук.

Вихованці Г.Горохова та заслуженого майстра спорту Р.Задворного також вдало виступили на Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 1995-1998 років.

Перемогу в турнірі святкували Ярослав Кузьмінчук та Василь Кравчук. Кроку до золотої нагороди не вистачило Богдану Кравчуку. Бронзу завоювали Анатолій Хмелюк та Альона Дячук.

* * *

Міжнародний боксерський тур­нір пам’яті А.Яндали проведено у Рівному. Тренери КДЮСШ, майстри спорту Р.Діткун та М.Грушин                  привезли на турнір групу талановитих боксерів. Підсумок змагань для наших спортсменів такий: Олег Сімчук та Серж Генджоян привезли золоті медалі, а Максим Шушковський, Дмитро Степанюк і Тарас Римарук повернулись із бронзовими нагородами.

* * *

Ще в одному виді двоборств – кікбоксінгу – відзначились нетішинці. У відкритій першості обласної організації ФСТ «Україна» кращими в своїх вагових категоріях стали Сергій Бещук, Катерина Костенко та Ілля Швець. Готувала кікбоксерів до змагань майстер спорту Наталія Дядюк.

* * *

Нелегка легка атлетика все частіше підкоряється нашим бігунам. На чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу, який відбувся у м. Кіровограді, Хмельниччина наблизилась впритул до п’єдесталу пошани. Четверте місце з-поміж 25 команд – гарний результат. Двоє вихованців тренера О.Краснова гідно представляли Поділля на цих змаганнях.

Галина Бабаєва