Хмельницька АЕС проводить велику роз’яснювальну роботу серед населення. Виїзні зустрічі керівного складу станції до найближчих населених пунктів дають позитивні результати, а екскурсії громадян округи на Хмельницьку АЕС несуть великий позитивний заряд. Генеральний директор, заступники керівника станції, працівники інформаційної служби, керованої Т.Лиситчук, сприяють поширенню знань про події на станції, про особливості виробництва електроенергії за допомогою атома.

Минулого тижня, учні та вчителі Старокривинської  ЗОШ відвідали атомну електростанцію. Педагоги серед тих, хто розуміє значення енергетики і хто впливає на свідомість юні. Знайо­мство з найбільшим в області підприємством збагачує і вихователів і вихованців. Ми мали нагоду побачити велич станції і збагнути масштаб діянь колективу ХАЕС.

Людяне ставлення до екскурсантів, пізнавальний процес принесли велику користь. Ще одним позитивним моментом був обід у їдальні НТЦ.

Після відвідин Хмельницької АЕС у багатьох школярів Старокривинської ЗОШ з’явилось бажання  продовжити навчання у  профільних  енергетичних вузах. Маємо і відгуки школярів. Вважаю, працівникам станції буде цікаво знати, про що думають школярі.

Петро Шелепало,

заступник директора з виховної роботи Старокривинської ЗОШ,

відмінник освіти України

 

П’ятого листопада ми відвідали з екскурсією Хмельницьку АЕС. Насамперед дуже сподобалась супроводжуюча від інформцентру станції, яка детально розповіла про історію походження ХАЕС, плани щодо розширення виробництва. Нас провели цехами і підрозділами, знайомили з цікавими людьми. Ми спостерігали за роботою обладнання і працівників станції, виконанням службових обов’язків постових. Звичайно, із задоволенням скуштували запашний обід.

Віта Мельник, Юлія Нікітчук, Аня Солімчук

 

 Перед відвідинами ХАЕС думала: ну що там може бути цікавого? Повертаючись назад із задоволенням констатувала, що у працівників ХАЕС дуже цікава робота, а головне – тут працюють фахівці з великої літери. Додав барв у нашу зустріч перегляд фільму про атомну енергетику, який розширив знання про ХАЕС і атомну енергетику. Я звернула увагу, що на станції працюють дуже привітні люди. Загалом, екскурсія – супер!

Наталія Ліщук

 

Відвідавши ХАЕС, побачила де і в яких умовах працюють мої батьки та персонал станції. Відверто пораділа, що неподалік нашого села є такий високотехнологічний об’єкт. Звернула увагу, з якою відповідальністю працівники ставляться до своєї роботи і думаю, що сама б із задоволенням влилась у цей колектив.

Анна Остапчук