Протягом місяця радісними кольорами спокушатиме погляд нетішинців друга виставка художніх робіт, що відкрилась 9 листопада у Палаці культури міста. Ініціатор проекту – Світлана Лелях.

Попередня виставка також гостювала у Палаці культури, і, якщо не обманюють статистики, її відвідали понад 2 тисячі 160 осіб. Око відвідувачів радували роботи нетішинських майстрів Тамари Ковальчук, Наталії Пташнюк, Михайла Якубовича та Дмитра Примхи. Нині до нових імен з Нетішина додалося  ім’я майстрині з села Лисиче  Тетяни Оксенчук.

Нетішин представили викладачі художньої школи Вікторія Ровінська (соломоплетіння) та Олена Данилицька (лозоплетіння), а також  майстриня виробів зі шкіри та композиційно-декоративних ляльок Людмила Данько та вишивальниця гладдю Ольга Страпчук. ХАЕС представила Наталія Нечай. Це її дебют. Працює вишивальниця маляром ремонтно-будівельного управління енергоремонтного під­приємства.

Відкрити чергову виставку та висловити теплі слова прийшли начальник відділу соціального розвитку ВП «ХАЕС» Сергій Ільющенков, заступник голови ППО ХАЕС Людмила Малько, заступник генерального директора з економіки та фінансів Альвіна Шестак, методист відділу культури та туризму Тетяна Костіна. «Винуватиця» події Світлана Лелях подякувала творчим людям за золоті руки та творчу душу. Окремої подяки заслужили працівники Палацу культури в осо­­бі директора Світлани Кириленко, яка, до того ж, провела захід. Аплодисменти у те надвечір’я дісталися також солістці зразкової вокально-естрадної студії «Срібні нотки» Палацу культури Вікторії Олійник, котра у запальному стилі виконала кілька пісень.

P.S. Наступна виставка творчих робіт буде сформована з доробку працівників Хмельницької АЕС.

Бажаючі представити свої роботи можуть звернутися в ПК ХАЕС. Тел. 3-33-78.

Богдан Фединчук

Фото Валерія Валуєва