Чиї руки сильніші?

На завершенні Х Спартакіада Хмельницької АЕС. В залік цих змагань проведено єдиноборства в такій дисципліні, як армреслінг. В слов`ян­ському варіанті цей вид спорту називається  боротьбою на руках, коли спортсмени намагаються здолати один одного «одною лівою», або ж правою рукою. Здається, ніякої мудрості, крім сили, не вимагається, але й у цих змаганнях є своя тактика, секрети здолання супротиву    суперника.

В палаці спорту СК «Енергетик» зійшлись 42 представники Хмельницької АЕС, які виявляли сильнішого у вагових категоріях до 70, 80, 90, 100 та 100 з лишком кілограмів. У найменшій ваговій категорії першість за Олегом Касянчуком з ЕРПу. Геннадій Лебедєв (представник ТЦ) та Сергій Бойко (військовослужбовець) увійшли відповідно­ в трійку призерів. Вагова категорія до 80 кг за­свідчила, що найсильніші тут представники ЗДПО, зокрема Сергій Панченко (перший) та Андрій Денисюк (другий). Третя позиція у Назара Мака.

І у ваговій категорії до 90 кілограмів два представники ЗДПО були в числі переможців – Іван Юрчук перший, а Володимир Касянчук третій. Між ними «затесався» Рустам Новрузов, який представляє збірну НТЦ+РЦ.

Інший розклад сил у вагових категоріях до 100 та 100 і більше кілограмів. У меншій ваговій категорії кращим «ручником» виявився представник ЦРБ Антон Кудін, у більшій – ЕРПівець Іван Васкевич. Другі місця у військовослужбовців Віктора Радчука та Олега Зощука. А треті у турбіністів Ігоря Гаврилюка та Сергія Панюка.

Відтак командне перше місце у представників ЗДПО, другі ЕРПівці, а треті – військові.