«Золота осінь» легкоатлетів"

На базі Нетішинської  пожежної частини №8 відбувся традиційний міжобласний турнір з легкої атлетики «Золота осінь». Він зібрав надзвичайну кількість бажаючих проявити себе у бігових та стрибкових дисциплінах. Цього разу заявилось понад триста юних легкоатлетів, які представляли чотирнадцять команд Рівненщини та Хмельниччини.  У кожній віковій групі, а саме – 1993-94 років і далі з відступом у два роки аж до 1999-го, на старт виходило по п’ятдесят і більше спорсменів. Найстарші змагались у комерційному забігу на шістдесят метрів. Наші спортсмени Антон Железняков та Вікторія Ткачук «добігли» до срібних медалей. Відзначимо, що Вікторія програла лише чемпіонці України з Рівного.

Говорити, що нетішинці виступили вдало, не доводиться, адже успішними можемо назвати лише виступи Марини Мовчан на дистанції 600 метрів, яка стала першою у своїй віковій групі та її однолітків Валентина Тимощука і Владислава Альбрехта, які зайняли першу та другу сходинку п’єдесталу пошани на дистанції 60 метрів.  Ще в арсеналі перемог третє місце Марії Якимчук. Тренери наших легкоатлетів Олександр Краснов, Сергій Ліщук та Ігор Сумін вважають, що потенціал у нетішинців є, адже добре змагались молодші спортсмени. Однак  є над чим замислитись та попрацювати у зимовий сезон.

Ще один представ­ницький турнір  відбувся  у Хмельницькому, який зібрав понад сто легко­атлетів. Знову добре виступила Вікторія Ткачук. На                  дистанції 600 метрів вона була другою.

Віктор Павлов