вірять у казку, добро й справедливість

Напередодні новорічних свят до вихованців Нетішинського центру со­ці­альної реабілітації дітей-ін­валідів завітали представники Ради молоді транспортного цеху ХАЕС, щоб порадувати їх подарунками.

Попередньо у підрозділах транспортного цеху була оприлюднена інформація про збір коштів для проведення благодійної акції. Кожен його працівник мав можливість зробити добровільну пожертву. На виручені кошти було придбано солодощі, які дістались всім дітлахам, а їх під опікою закладу перебуває понад шість десятків.

- Проведення благодійних акцій у транспортному цеху вже стає традиційним,- розповідає заступник голови Ради молоді Тетяна Коваль. - Три роки тому підшефним дитячим закладом було обрано саме Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Нам приємно спілкуватися з дітьми, які вірять у казку, добро і не приховують своїх позитивних емоцій.

Коли гості з транспортного цеху завітали до дітей, це стало справж­нім святом. Адже вони побачили майже справжнього Святого Миколая (роль виконав голова Ради молоді Руслан Новак), який уособлює Діда Мороза, а також Снігурочку (Тетяна Коваль). А головним подарунком для закладу став цифровий фотоапарат, який стане у пригоді під час проведення різних культурно-мистецьких заходів.

За словами директора Нетішинського центру соціальної реабілітації дітей-інва­лідів Інни Дмитрук, такі візити до дітей, які мають обмежені фізи­чні можливості, є дуже корисні, бо театралізоване дійство запам’я­товується надовго.

Наш кор.

Фото Олени Канигіної