До дiтей  з подарунками i щирим серцем

Напередодні Нового року представники  ОМ ППО ХАЕС  відвідали своїх добре знайомих дітлахів з Ізяславської школи-інтернат. У закладі навчаються діти з хворобами поліемеліт та ДЦП. Загалом 131дитина, 12 з яких – сироти. Цій справі не завадили ні суботня хуртовина, ні  мороз, ні заметені снігом дороги. І ми (Інна Веремійчук, Ро­ман Шлапак,  Катерина,  Сергій Бондар та Юлія Ковальчук) вирушили  на свято.

Об 11 годині нас  зустрічали біля воріт радісні діти та завуч школи Світлана Пилипівна.  Настрій у всіх святковий, а в повітрі відчувається щось схоже на казку. Подарунки разом з дітьми відносимо  до актового залу, де вже чекають  свого виступу  малі артисти.

Вступне слово бере директор школи Юрій Андрійович Хеленюк. Вітає всіх зі святом та оголошує початок вистави.  В залі наступає тиша і починається весела вистава у виконанні учнів інтернату. Найбільше порадували дівчатка, яким лише по 4 роки. Серед артистів були ангели, мишенятка, феї, дівчина-витівниця та Дід Мороз. 

Після вистави сюрпризи для малюків не закі­нчилися – поздоровити дітей зі святом приїхала група волонтерів з Києва, а разом з ними справжній Дід Мороз та Снігурка.  Свято вдалося, а малеча отримала багато  солодких подарунків та іграшок. Після роздачі подарунків та солодощів дітвора відправилася на уроки, адже в школі навчаються і по суботах.

А ми вирушили, сповнені емоцій, додому.

Цей святковий захід відбувся завдяки зібраним коштам представників енергоремонтного підприємства, НТЦ, акції “Миколкина гривня” та всіх не байдужих до чужої біди людей.

Щиро дякуємо всім, хто протягом року допомагав зі збором коштів на поїздки до шкіл-інтернатів, насамперед працівникам таких під­розділів, як  ВКМ, СІТ, ЕРП, РЦ, ЦВІК, СК “Енергетик”, КДЮШС, ЦРБ, ЦГЗ.

Юлія Ковальчук