Дитячо-юнацька спортивна  школа до свого 25-ліття підходить із значними успіхами. У 2010 році прийшло повідомлення, що за підсумками попереднього року вона увійшла в трійку кращих спортивних шкіл України . Це досягнення зобов`язує тримати марку і підносити ще вище славу закладу. Сприяє успіхам первинна профспілкова організація ВП ХАЕС, яка є засновником КДЮСШ. Для органі­зації роботи школа безкоштовно використовує спортивні споруди ВП ХАЕС, зокрема палац спорту, плавальний басейн, стадіон, спортивні майданчики.

За 2010 рік в школі було проведено 5 засідань педагогічних рад, 2 засідання батьківської ради, 10 засідань тренерських рад відділень. Нині в Нетішинській КДЮСШ діють 10 відділень з боротьби самбо і дзюдо, фехтування, боксу, легкої атлетики, плавання, футболу, волейболу, кікбоксингу, гандболу.

На відділенні боротьби самбо та дзюдо працюють заслужений тренер України Геннадій Васильович Горохов, заслужені майстри спорту України Руслан Миколайович Задворний і Дмитро Михайлович Бабійчук, тренер другої категорії Сергій Антипович Шершень. Створено 9 груп початкової підготовки, 3 групи попередньої базової підготовки, одну групу спеціалізованої базової підготовки. На відділенні навчаються 155 учнів. У 2010 році Дмитро Бабійчук став чемпіоном України та Європи (Білорусь), срібним та бронзовим призером Кубка світу з самбо, бронзовим призером чемпіонату України з дзюдо. Іван Васильчук (на знімку) став срібним призером чемпіонату України з самбо та бронзовим  призером чемпіонату України з дзюдо. Юрій Пилипчук став переможцем Кубка України з самбо. Призерами чемпіонатів України серед юнаків були Володимир Гонгало, Віктор Мельник, Антон Вагнер, Сергій Ісаков, Богдан Кравчук, Анатолій Хмелюк, Олександр Мирончук, Ярослав Кузьмінчук, Ігор Ющук. За рік підготовлено одного кандидата в майстри спорту, 10 першорозрядників, 89 спортсменів масових розрядів. Три спортсмени увійшли до складу основної збірної команди України.

Відділенням фехтування опікуються майстер спорту України з фехтування Віталій Миколайович Цисарук та Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Ольга Каральтдинівна Штурбабіна. Тут  діють: група спеціалізованої базової підготовки, дві групи попередньої базової підготовки та три групи початкової підготовки. Головним здобутком фехтувальників стала перемога шаблісток Галини Пундик і Ольги Жовнір на чемпіонаті Європи (Лейпциг) та срібло  чемпі­онату світу (Франція); командне срібло  чемпіонату Європи Дмитра Бойка, Олега Штурбабіна та Дмитра Пундика; перемога Аліни Комащук на чемпіонаті світу серед юніорів і четверте особисте місце на І юнацьких Олімпійських іграх у Сінгапурі; бронзова нагорода Станіслава Конопацького на чемпіонаті світу серед кадетів та срібло  чемпіонату Європи серед юніорів. Призерами та переможцями чемпіонатів та Кубків України стали Ольга Жовнір, Галина Пундик, Ірина Кравчук, Олег Штурбабін, Дмитро Пундик, Дмитро Бойко, Аліна Комащук, Олександр Торчук, Станіслав Конопацький, Наталія Махмет, Євген Аулов, Софія Савостєєва, Ірина Щукла, Олексій Шимко, Вадим Плазій, Василь Польовий, Віктор Тарикін, Марія Цимбота.

Нетішинська КДЮСШ співпрацює з відділенням фехтування обласної ШВСМ і передає кращих спортсменів на подальше навчання.  3 фехтувальниці школи входять до основного складу збірної команди України, 3 потрапили до резерву збірної команди України. За цей рік підготовлено 3 КМС, 2 першорозрядники, 12 спортсменів масових розрядів. За звітний період проведено 2 першості КДЮСШ,  ХVІІІ-й традиційний турнір з нагоди Дня енергетика;спортсмени відділення взяли участь в 28 змаганнях різного рівня.

Юних боксерів тренують майстер спорту України Роман Михайлович Діткун та тренер другої категорії Максим Анатолійович Грушин. Тут створено 4 групи початкової та 2 групи  попередньої базової підготовки. Займаються 86 осіб. За рік підготовлені: майстер спорту, сім кандидатів у майстри та один першорозрядник, 26 спортсменів масових розрядів. Вищі досягнення боксерів - срібло Оксани  Михальчук та п’яті місця Альони Ковальчук і Тетяни Холшевнік на чемпіонаті Європи серед юніорок. Переможцями та призерами чемпіонату України серед жінок-юніорок, Кубка України стали Світлана Холшевнік, Лілія Шевчук, Марія Кордан, Тетяна Холшевнік, Тетяна Негода, Альона Ковальчук, Оксана Михальчук, Юлія Лисун. Призерами чемпіонату України серед юнаків стали Богдан Діткун, Максим Коваль, Володимир Свічкарь, Андрій Панасюк, Дмитро Степанюк. Одна спортсменка є кандидатом до збірної, дві потрапили до резерву збірної команди України.

Майстер спорту України тренер першої категорії Наталя Володимирівна Дядюк і тренер початківець В’ячеслав Станіславович Пашинський займаються з кікбоксерами, яких майже 90 осіб. Спортсмени відділення постійно беруть участь у чемпіонатах Хмельницької області і областей західного регіону України. За  рік Ілля Швець, Сергій Вознюк, Ярослав Філюк, Артур Ярощук, Дмитро Заяць, Олександр Троцюк, Девід Ковальчук ставали призерами чемпіонату України з кікбоксингу серед юнаків, а Катерина Костенко, Альона Ковальчук - призерками чемпіонату України з боксу серед жінок-юніорок. За  рік підготовлено 30 спортсменів масових розрядів.

Легкоатлетами опікуються тренер першої категорії Олександр Геннадійович Краснов, тренери другої категорії Сергій Анатолійович Ліщук та Ігор Вікторович Сумін. Працюють 4 групи попередньої базової та 3 групи початкової підготовки, де займається 76 учнів. Спортсмени відділення Вікторія Ткачук, Яна Пятковська, Ольга Коробчук, Ярослава Лишень, Антон Железняков, Ігор Сумін неодноразово ставали переможцями та призерами чемпіонатів області. Неодноразовими призерами та переможцями  чемпіонатів України серед юнаків та юніорів стали Вікторія Ткачук, Яна Пятковська, Люд­­мила Потапенко, Антон  Железняков та Альона Ковальчук. Підготовлено за рік 8 першорозрядників, 20 спортсменів масових розрядів. Спільними силами тренерів відділення і міського відділу у справах сім’ї, молоді і спорту проведені «Олімпійський день бігу», «Олімпійський тиждень», масовий пробіг до Дня фізичної культури і спорту. 

Майстер спорту тренер другої категорії Анатолій Васильович Олі­йник, тренери другої категорії Наталія Павлівна Русакова, Роман Вікторович Шпак і Сергій Антонович Ткачук тренують плавців у 12 групах початкової підготовки та 4 групах попередньої базової підготовки. За  рік підготовлено 2 першорозрядники, 21 спортсмен масових розрядів. Вихованці відділення Дмитро Канюка, Анна Гуменюк, Анастасія Максимова, Богдан Ярошук, Павло Хвалько, Яна Петровська, Владислав Люрай, Владислав Єфремов були неодноразовими призерами та переможцями чемпіонату Хмельницької області. Вікторія Лащенко і Дмитро Канюка стали учасниками першості України серед юнаків та школярів. Олександра Поночевна стала призеркою чемпіонату України серед юні­орів і потрапила до резерву збірної команди України.

Ігрові види спорту також культивуються в КДЮСШ ППО ХАЕС.

На відділенні футболу працюють тренери першої категорії Володимир Володимирович Моцюк, Леонід Григорович Коробчук і Володимир Ярославович Возьний. Під їх керівництвом займається 148 учнів. Створено 4 групи початкової підготовки, 6 груп попередньої базової підготовки. В цьому році юні футболісти ставали переможцями і призерами офіційних обласних змагань. Підготовлено 75 спортсменів масових розрядів. Спортсмени відділення взяли участь в 29 змаганнях різного рівня.

Тренер вищої категорії Василь Валентинович Мазуров, тренери другої категорії Ігор Іванович Юхимець і Сергій Анатолійович Кузьмі­нчук опікувались  124 учнями відділення волейболу які  займались в 5 групах початкової підготовки, 3 групах попередньої базової підготовки. За цей рік підготовлено 14 спортсменів масових розрядів. Команда юнаків КДЮСШ 1996/1997 р.р. н. брала участь у відкритій першості України серед юнаків, де посіла ІІІ місце. Вихованець відділення Артем Коберник став переможцем чемпіонату України з пляжного волейболу, був учасником чемпі­онату світу серед юніорів в складі збірної команди України. Він входить до резерву збірної команди України.

Гандбольна команда «Енергетик – НАЕК» посіла ІV місця у чемпі­онаті України з  гандболу (вища ліга, сезон 2009/2010) та у чемпіонаті України з пляжного гандболу. Команда спортсменів КДЮСШ взяла участь у V-х літніх спортивних іграх молоді України, де стала шостою. За  рік підготовлено 15 спортсменів масових розрядів. З гандболістами працювали тренер вищої категорії Олег Галустович Каспаров і тренер другої категорії Андрій Іванович Заєць.

В літній період учні-спортсмени, батьки яких працюють на ХАЕС, оздоровлюються в таборах за путівками профкому ХАЕС та профкому НАЕК «Енергоатом» України.

З метою пропаганди фізичної культури і спорту та здорового способу життя Нетішинська КДЮСШ постійно підтримує дружні стосунки з загальноосвітніми школами та ліцеями міста, надає практичну та методичну допомогу під час проведення шкільних змагань з різних видів спорту, плідно співпрацює з позашкільними закладами міста. КДЮСШ бере активну участь в організації та проведенні  Олімпі­йського дня бігу, «Олімпійського тижня», інших заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту, показових виступах на загальноміських святах.