Генеральному директоруВП ХАЕС  М. С.Панащенку

Шановний Миколо Сергійовичу!

Щиро дякуємо Вам за підтримку і допомогу в органі­зації поїздки дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей міста Славути  в  м.  Нетішин  для  участі  в  соціальній  акції «В  гостях у «енергетичного» Діда Мороза».

Наші діти мали змогу ознайомитись з містом енергетиків, взяти участь у Новорічному святі, відвідати оглядовий майданчик ХАЕС та отримати від Діда Мороза подарунки та книги про історію атомної енергетики.

Велика подяка Вам від наших діток, їх батьків та працівників центру.

Нехай Новий 2011 рік буде щедрим для вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою впевненість у ваших справах.

Щастя Вам, міцного здоров'я, здійснення най­запові­тніших бажань! Сподіваємось на подальшу співпрацю.

З повагою, О. Свідзінський,

 директор центру СССДМ

Шановний Миколо Сергійовичу!

Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації, діти, які мали можливість взяти участь в акції, їх батьки висловлюють Вам щиросердечну подяку за підтримку та допомогу в організації поїздки (надання транспорту для перевезення дітей) у місто Нетішин.

Завдяки уважному ставленню до потреб дітей, об'єктивному та виваженому управлінському рішенню, діти, які обділені природою та увагою дорослих (діти-сироти, діти-інваліди, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, які проживають у 30-км зоні Хмельницької АЕС) мали змогу взяти участь в соці­альній акції «В гостях у «енергетичного» Діда Мороза».

Після святкової зустрічі із Дідом Морозом, група дітей пільгових категорій мала змогу познайомитися з містом - енергетиків, відвідати блоки Хмельницької АЕС, дізнатись як виробляється та використовується електроенергія у побуті.

Дякуємо за ту радість, яку відчули наші діти, отримуючи на свята подарунки та солодощі. Прийміть ці слова, як свідчення нашої глибокої поваги і вдячності. Даний вчинок є справді доброю справою та беззаперечним доказом Вашої небайдужості до проблем дітей із соціально-незахищених та малозабезпечених сімей.

Ю.Осташевський,

начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації