Молодь навчається

В КП «Палац культури міста Нетішин» Організацією Молоді ППО ХАЕС було проведено лекцію-­семі­нар­ на тему: «Організаційна діяльність ОМ ППО ХАЕС». Лекція-семінар (проводив перший заступник голови ОМ ППО ХАЕС з організаційної роботи Леонід Волков)  організовувалась для голів ОМ підрозділів ВП ХАЕС, але зацікавлених було значно більше.

Захід розпочався із обговорення підсумків звітної конференції ОМ ППО ХАЕС та першого засідання зміненої Ради ОМ ППО ХАЕС, які пройшли в грудні минулого року. Доповідач розповів про нову структуру Ради ОМ ППО ХАЕС, охарактеризував основні напрямки діяльності, до яких зокрема відносяться: організаційна робота та інформація (Леонід Волков), з представництва і захисту трудових прав, інтересів і виробничих питань (Олена Гордійчук),  з представництва і захисту соціально-економічних прав та інтересів (Роман Кузів), з правового захисту членів (Ігор Літвінчук ) ОМ ППО ХАЕС. Виступили вищезазначені особи, які розповіли про плани на 2011 рік. З свого боку Олена Гордійчук, Роман Кузів та Ігор Літвінчук висловили сподівання на активізацію спільної співпраці моло­діжних лідерів  орга­нізацій молоді підроз­ділів ВП ХАЕС та Ради ОМ ППО ХАЕС. Це означає, що кожен, хто бажає навчитися працювати в Організації Молоді, може вступити до будь-якої групи Ради ОМ ППО ХАЕС.

  Л.Волков розповів молодим керівникам молодіжних організацій підрозділів про  організаційну роботу в Атомпрофспілці, починаючи з моменту проведення звітно-виборної Конференції і до проведення засідань Рад ОМ підрозділів, дав рекомендації щодо проведення загальних зборів, конференції, засідання Ради ОМ підрозділів тощо.

Із промовами виступили голова ОМ ППО ХАЕС Віталій Пятковський та голова РМ НАЕК «Енерго­атом» Олександр Хомич.

                         Рада ОМ ППО ХАЕС