Її гордістю був колектив

25 років тому Людмила Павлівна Чернишевська  відкрила двері маленькій армії вихованців, які вперше прийшли   у новий дирекційний садочок №6 „ Райдуга”.

Очолити садок її запросив перший директор ХАЕС Олексій Троценко. Вона згадує, що тоді навколо приміщення було стільки болота, що довелося їхати у Славуту купувати гумові чоботи. В такій  “обновці” часом і до ночі доводилось вирішувати багато робочих проблем. За меблями і обладнанням їздила до Шепетівки, Дубна, Києва. Поверталася інколи вночі, а вранці – знову чоботи і садок. Вона з вдячністю згадує підтримку керівництва станції і колективу, завдяки яким перші вихованці прийшли у комфортабельний, затишний  і теплий другий дім. Першими  прийняли 9 ясельних груп, з них у 6 групах були діти з 1 до 2 років. Було важко, але з роками вдячні усмішки дітей та їх батьків стали для першої завідуючої заслуженою подякою. Сьогодні багато випускників садочка працює на станції, а для завідуючої – це теж гордість.

Але для Людмили Павлівни найбільшою гордістю завжди був її  колектив.  “Мої дівчата – найкращі, найсумлінніші, творчі і відповідальні,” – казала вона.  Як доказ – чудові методоб’єднання, заходи з батьками, перші місця у художній самодіяльності серед підрозділів станції. Вона з приємністю згадує чудові дитячі ранки, які проводили музкерівники і вихователі. Це були справжні  свята з гумором, радістю  і сюрпризами для дітей та батьків...

Нині пенсіонерку теж не забувають: запрошують на свята і зустрічі. Вона як завжди усміхається і знаходить теплі слова для колишніх колег.