Браво, шаблістки!

Зима в розпалі, але це не привід нудьгувати літнім видам спорту, зокрема легкій атлетиці. Принаймні в закритих приміщеннях проводяться чемпіонати, які виявляють готовність спортсменів до літніх змагань. На чемпіонаті України серед юніорів, який проходив у Сумах, дві спортсменки з Нетішина виступили напрочуд успішно. На дистанції 400 метрів Людмила Потапенко з результатом 57,61 була другою, а Вікторія Ткачук на дистанції 200 метрів з результатом 25,42 виборола бронзу. На чемпіонаті України серед юнаків у Запоріжжі Вікторія піднялась на цій дистанції на другу сходинку п’єдесталу пошани.  Обидві атлетки - вихованки Олександра Краснова.

 Ще один легкоатлетичний старт відбувся в Хмельницькому обласному центрі виховання учнівської молоді. Нетішинці також відзначились на міжобласному Кубку ОЦФВУМ. Першими на дистанціях у своїх вікових категоріях були Владислав Юрчик (300 метрів), та на шістсотметрівці Володимир Матвєєв, Наталія Парфенюк, Марина Мовчанова та Павло Шабаркін. Двоє останніх святкували перемогу і на дистанції 1000 метрів.

Нетішин приймав чемпіонат області з боксу серед дівчат. Переможцями у своїх вагових та вікових категоріях  стали Оксана Михальчук (48 кг), Альона Ковальчук (51), Тетяна Холшевнік (52), Світлана Холшевнік і Катерина Костенко (54 кг). Третє місце завоювала Ольга Бірюкова (60). На четвертих відкритих юнацьких спор­тивних іграх  Волині з боксу серед юнаків відзначились Денис і Максим Шушковський, Ігор Симонович та Дмитро Степанюк. Срібні нагороди вибороли Володимир Свічкар та Серж Генджоян.

Шаблісти також доводили свій статус на престижних змаганнях. Переможницею Всеукраїнського турніру серед кадетів стала Ірина Щукла.

А у Франції в Новому Орлеані проходив Кубок Європи серед спортклубів. Вдруге поспіль нетішинки пробиваються у щільну трійку кращих клубів континенту. За нашу команду виступали Ольга Жовнір та Галина Пундик, Аліна Комащук та Ірина Кравчук. Браво, дівчата!

Галина Бабаєва