Немало спогадів навіяли ці дні

З нагоди 22 річниці виведення радянських військ з Афганістану   відбувся тиждень вшанування воїнів-інтернаціоналістів, вечори-зустрічі з колишніми воїнами. Зокрема незабутні зустрічі відбулись у зош №1 та №4, НВК  м. Нетішина та у школі Старого Кривина. До дітей завітали Валерій Шеліванов, Василь Родіонов, Іван Самохін, Сергій Васильєв, Валерій Куліковський, Станіслав Іванов, Олександр Годованюк, Станіслав Табачинський. Зворушливі зустрічі одним нагадали воєнні дороги, юних піднесли у військово-патріотичному вихованні. У Славуті біля обеліска загиблим відбулась зустріч воїнів-інтернаціоналістів району. Здійснено поїздки на могили померлих побратимів у села району.  Немало спогадів навіяли ці дні.

Чимало колишніх воїнів-інтернаціоналістів працює на Хмельницькій атомній електростанції. Їх працю високо цінують в колективі. В Центрі ділових зустрічей за сприяння керівництва станції, профспілкового комітету відбувся вечір-вшанування.

Від імені генерального директора ХАЕС М.Панащенка та голови профкому ХАЕС М.Гука заступник голови профкому Л.Малько щиро подякувала присутнім за  професіоналізм в роботі і муж­ність під час виконання громадянського обов’язку. Чимало доб­-рих слів сказали інші присутні.

За традицією відбулось вшанування ветеранів тієї війни і у камінному залі Палацу культури. Від влади їх привітали міський голова та секретар міськради. Почесними  грамотами виконавчого комітету міськради були  нагороджені члени МО УСВА  Володимир Зелінський, Сергій Васильєв, Олександр Годова­-нюк, Володимир Мінас та Сергій Юзик.

Голова ради ветеранів МО УСВА Нетішина Валерій Шеліванов вручив подяку від імені Хмельницької ОДА Василю Родіонову, грамотами Хмельницької обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану відзначені Станіслав Табачинський, Стані­слав Іванов, Валерій Куліковський. А від імені міської організації  Української спілки ветеранів  Афганістану грамоти отримали          Володимир Уфімцев, Іван Миронець, Вадим Філіпов, Леонід           Холод, Петро Шиманський, Іван Станкевич, Олександр Якубянц.

Петро Шелепало