Брасом та вiльним стилем до вiдзнак

Відбулись змагання в залік XI Спартакіади ВП ХАЕС з плавання, у яких взяли участь близько 110 підкорювачів водної стихії різного віку з дев’яти команд підрозділів станції.  Змагання проводились  у трьох вікових групах: 19-39, 40-49 та 50 років і старші, а серед жінок у групах 19-34, 35-44 та 45 років і старші. Чоловіки на дистанції 100 метрів  вільним стилем у своїх вікових групах визначили наступних  переможців. Перша вікова група: Іван Бортнік (ТЦ), Вадим Власов (ЦРБ+ЦДПРВ), Руслан Книш (ТЦ). Друга вікова група: Валерій Образцов (ЦТАВ+ Управління) перший, другий Валентин Апарін (ТЦ). В третій віковій групі трійка кращих наступна: Валерій Вельдін (ЦРБ+ЦДПРВ), Микола Ігнатеску (НТЦ+РЦ) та Володим­ир Констан-тінов (ЦРБ+ ЦДПРВ).

На дистанції 50 метрів вільним стилем  переможці виструнчились в такому порядку: перша група - Василь Городецький (ТЦ), Андрій Орловський (ЕРП), Вадим Власов (ЦРБ+ЦДПРВ); друга – Юрій Приймак (ЦТАВ+Управління),Віталій Григоров (НТЦ+РЦ) і Володимир Смо­рчков (ЦТАВ+Управління); третя – Олександр Прокопенко (ЦТАВ­ +Управління), Володимир Генсіць­кий (ЕРП) та Сергій Федосов (ЕЦ+ ЗДПО).

У чоловічій естафеті 4 х 50 метрів кращою виявилась команда турбінного цеху. Другі – ЕРП. Треті – НТЦ+РЦ.

У запливі на 50 метрів брасом серед чоловіків були кращими: Андрій Андрійчук (НТЦ+РЦ), Денис Гордєєв (ЕРП) та Артем Шевляков (ЕЦ) в першій віковій групі. В другій: Едуард Айсін (ЕЦ), Роман Ірхін та Олександр Салата (обидва -Управління+ЦТАВ). В третій: Степан   Пенчук (НТЦ), Володимир Константінов (ЦРБ+ЦДПРВ) і Василь Глазков (ЕРП).

Нарешті на дистанції 50 метрів на спині чоловіки поділили п’єдестал перемоги наступним чином: перша група- Василь Городецький (ТЦ), Андрій Дорощук (ЕЦ), Дмитро Храбрих (ЦТАВ); друга – Володимир Сморчков (ЦТАВ) і Роман Сиротюк (ТЦ); третя – Володимир Григоренко (ЕРП), Володимир Константінов (ЦРБ) і Микола Ігнатеску (НТЦ+РЦ).

Жінки у цій дисципліні виявили кращих також у трьох вікових групах. В першій святкували перемогу Натал­ія Франковська та Марина Віннікова (обидві – Збірна відділів,СІТ) та  третя Оксана Данилюк (ТЦ). У другій перемогла Світлана Філіпова (Управління), друга Оксана Аржанцова (ТЦ). В  третій була кращою Надя Панасюк (ЕРП), далі Лідія Гнедюк (ЕЦ) і Людмила Красі­кова (НТЦ).

На дистанцію 50 метрів брасом вийшло не багато учасників. Позиції плавчинь після фінішу наступні: в першій віковій групі - Юлія Малько (Управління) та Оксана Галицька (ТЦ); в другій – Анна Галамага (Управління) і  Лариса Швець) ЦРБ; в третій – Вєра Теряєва (ТЦ) і Марина Іванюк (НТЦ).

Нарешті на найшвидшій воді                       50 метрів вільним стилем перемогу святкували: Юлія Малько (Управ­ління),  Наталія Франковська                (Збір­на відділів) в першій віковвій групі. В другій була кращою Анна Галамага (Управління), і в третій трійку розподілили Зоя Грибанова (НТЦ+РЦ), Любов Кравчук (ЦРБ+ЦДПРВ) та Ольга Кошмак (ЕРП).