Буяння щирих почуттiв

Прихід весни особливо відчутний саме 8 Березня, бо жінки – головний цвіт природи. «Материнство не можна забрати у землі», - проголошував В.Висоцький, як не можна забрати почуття вдячності до наших коханих, доньок, матерів, бабусь. І не за якісь надзвичайні чесноти, хоча ними жінки наділені надзвичайною мірою, а за те, що вони є, що поруч з нами, що дали життя нам, народили і виховали дітей та онуків.

На Хмельницькій АЕС багато знаних жінок. З особливою вдяч­ні­стю про них говорять саме у Між­на­родний жіночий  день 8 Березня. З нагоди свята у Палаці культури відбулись урочистості. Генеральний директор ХАЕС М.Панащенко та голова профкому М.Гук виконали почесну місію, вручивши групі кращих представниць прекрасної статі відзнаки ДП НАЕК «Енерго­атом». Наш фотокореспондент Валер­ій Валуєв зафіксував момент вручення «Листа подяки» лаборанту хімічного аналізу 5 групи оперативного персоналу хімцеху Лідії Миколаївні Старовойтенко. Привітали того дня й інших працівниць, адже Любов Прокопенко, Євгенія Дроботій нагороджені відзнакою «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України», «Грамотою» – Тетяна Мінькевич, Марія Нечипорук, Надія Мовчанюк, Людмила Шевчук та Людмила Коваль, «Листом подяки» крім Лідії Старовойтенко, - Жанна Смірнова, Таїсія Кулькова, Любов Русакова і Валентина Могилюк.

Від колективу ВАТ УБ ХАЕС з кошиком квітів і палкою промовою виступив голова правління Д.Оцабрика. 

А далі пролунав концерт, де заспівувачами були народний артист України Степан Гіга, родинний ансамбль на чолі із заслуженою артисткою України Наталією Май, переможниця конкурсу «Україна має талант» Олена Ковтун, львівський ансамбль танцю «Життя» та інші артисти. Довгими оплесками зустрічали виступи артистів присутні на концерті. Така ж атмосфера буяння щирих почуттів відбулась і на повторному концерті, який також пройшов за сприяння Хмельницької АЕС.

Віктор Павлов