Є така служба

25 березня – 19 річниця створення Служби безпеки України.

Про окремі результати діяльності Управління СБ України у Хмельницькій області у 2010-2011 роках  знайомить прес-реліз СБУ. Зокрема Управлінням Служби безпеки України та за його матеріалами іншими правоохоронними органами порушено 145 кримінальних справ (в тому числ і у сфері боротьби з корупцією та організованою злочинністю - 95, захисту економіки держави - 41). За вироками судів засуджено 68 осіб та конфісковано в дохід держави майна та коштів в сумі 5,9 млн. грн.

На виконання завдань з попередження та припинення корупції у владно-управлінських структурах, правоохоронних і судових органах в 2010-2011рр. порушено 43 кримінальні справи за фактами злочинів у сфері службової діяльності, до адміністративної відповідальності за скоєння корупційних діянь притягнуто 48 посадових осіб.

У результаті виконання заходів по боротьбі з хабарництвом, за матеріалами Управління прокуратурою області порушено 16 кримінальних справ стосовно 12-ти службових осіб органів внутрішніх справ, 6-ти представників органів влади та місцевого самоврядування, 2-х працівників кримінально-виконавчої інспекції; 2-х осіб, уповноважених на виконання функцій держави, 1-го податківця та 1-го військового комісара.

На виконання завдань по боротьбі з контрабандою розслідувалось 23 кримінальні справи про незаконне переміщення через митний кордон України транспортних засобів, сільськогосподарської та побутової техніки, лісоматеріалів та інших промислових товарів, загальна вартість яких перевищує 29,6 млн. гривень.

Спільно з Управлінням МВС викрито та нейтралізовано діяльність 6-ти організованих злочинних груп, члени яких скоїли злочини у сфері незаконного обігу зброї, торгівлі людьми, наркобізнесу та контрабанди валюти. У ході оперативно-розшукової діяльності та досудового слідства спільно з органами внутрішніх справ з незаконного обігу вилучено 98,2 кг наркотиків та наркосировини (170 грам героїну, 534 грами синтетичних наркотиків, 494 мл прекурсорів, 10 кг канабісу, 87 кг макової соломи, 460 кущів конопель та 60 снотворного маку), 33 одиниці вогнепальної зброї, 1648 набоїв, 16 одиниць холодної зброї.

Викрито та припинено неефективне використання бюджетних коштів на загальну суму 3,25 млн. грн. (порушено 17 кримінальних справ).

До державного сектора економіки за матері­алами Управління іншими правоохоронними та контролюючими органами повернуто коштів та майна в сумі 151,342 млн. грн.

Попереджено 48 надзвичайних подій на об’єктах промисловості, транспорту та зв’язку.