Гандболiсти помiрялись силами

Майже місяць в палаці спорту «Енергетик» точились гандбольні баталії в залік XI Спартакі­ади ВП ХАЕС. В змаганнях взяли участь дев’ять команд, які виставили на двобої 120 спортсменів.

На першому етапі команди були поділені на дві групи. До першої увійшли колективи ЕРП, ЦТАВ+Управління, ЕЦ+ЗДПО, Збірна відділів та ТрЦ+УВТК. У другій групі змагались спортсмени ТЦ, ГТЦ+КГ+В/Ч, ЦДПРВ+ЦРБ,НТЦ+РЦ.

Після кола змагань в кожній групі визначились з переможцями. Перша трійка потрапляла до другого етапу змагань, а колективи Збірної відділів та ЦДПРВ+ЦРБ  поборолись за сьоме - восьме місця, кращими виявились представники радіаційної служби. На дев’ятій позиції  команда ТрЦ+УВТК.

Після другого кола змагань команди виструнчились у такий ряд: ЕЦ+ЗДПО шості, п’яті ГТЦ+КГ+В/Ч, четверте місце у гандболістів  ЦТАВ+Управління. Призова трійка наступна: НТЦ+РЦ бронзові призери, турбіністи – срібні і переможець змагань команда ЕРП.

Анатолій Сломинський 

 

А команда Нетішинської КДЮСШ в областi краща

Фінал VI Літніх юнацьких спортивних ігор області з гандболу пройшов у Нетішині. Змагались юнаки 1993-1994 років народження. Представники нашої спортивної школи виявились кращими на теренах Хмельниччини і вибороли перше місце.