Нетішинська  комплексна  дитячо-юнацька  спортивна  школа  первинної профспілкової  організації     ВП «Хмельницька АЕС» на  порозі  25-річчя

Нетішинська КДЮСШ ППО ХАЕС має першу кваліфікаційну категорію. В ній працює 25 тренерів-викладачів, діє 9 відділень з видів спорту - бокс, боротьба самбо і дзюдо, волейбол, гандбол, кікбоксинг, легка атлетика, плавання, фехтування, футбол. До занять спортом залучені біля 1000 дітей працівників ВП ХАЕС і жителів міста

За 25 років роботи в школі підготовлено 8 заслужених майстрів спорту України, 13 майстрів спорту України міжнародного класу, понад 50 майстрів спорту України. Провідні спортсмени школи постійно входять до складу збірних команд України з боротьби самбо, фехтування, боксу, легкої атлетики, плавання, волейболу. На офіційних змаганнях світового і європейського рівня ними здобуто понад 100 медалей різного гатунку. Четверо вихованців КДЮСШ стали учасниками двох Олімпійських ігор поспіль. В Афінах-2004 нашу державу у фехтуванні представили Дарія Недашковська і Олег Штурбабін, а в Пекіні-2008 Галина Пундик і Ольга Жовнір в складі команди шаблісток здобули олімпійське «золото». Переможцями і призерами європейських та світових чемпіонатів ставали заслужені майстри спорту Руслан Задворний, Юрій Пилипчук, Дмитро Бабійчук (самбо), Дмитро Бойко (шабля), майстри спорту міжнародного класу Іван Васильчук (самбо), Аліна Комащук (шабля). Вихованці відді­лень з ігрових видів спорту є гравцями команд майстрів вищої і першої ліги чемпіонатів України. Багато років поспіль в складі київського «Динамо» та в лавах національної збірної команди України успішно відіграв вихованець школи, заслужений майстер спорту України Віталій Косовський, а в нинішньому складі молодіжної збірної грає нетішинець Валерій Федорчук.

З 2004 року Нетішинська КДЮСШ ППО ХАЕС є кращою в Хмельницької області та постійно потрапляє до першої десятки кращих під егідою спортивного товариства профспілок «Україна».

За підсумками Всеукраїнського огляду-конкурсу з розвитку олімпійських видів спорту в 2009 році Нетішинська КДЮСШ ППО ХАЕС посіла 3 місце серед всіх спортивних шкіл України.